На засіданні регламентної комісії дали оцінку ефективності роботи селищної ради

2

File:Генеральный регламент.jpeg

Голова комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку Костянтин Коваленко повідомив редакцію про те, що члени комісії дали оцінку роботі селищної ради:

“Я підготував один документ – звернення до голови селищної ради про дотримання регламенту, оскільки є порушення при підготовці сесії, при проведенні сесії. Також підняли питання щодо звітності виконкому перед депутатським корпусом.”

На сесії були присутні всі члени регламентної комісії, окрім Миколи Магея. Також були запрошені депутати Боримський та Бєлов.

Члени комісії одностайно підтримали проект рішення, за який і проголосували. Щоправда, цей проект ще не підписаний.

Редакція наводить текст проекту рішення:

“Комісія з питань регламенту та депутатської етики  законності та правопорядку вважає за необхідне дати оцінку щодо підготовки та проведення сесій селищної ради та роботи профільних комісій.

Згідно регламенту, прийнятого та затвердженого на сесії селищної ради, рішення які виносяться на розгляд сесії, повинні бути розглянуті на профільних комісіях, але ця процедура в повній мірі не виконується.

Підготовка питань які виносяться на сесію не в повній мірі підготовлені та обґрунтовані.

Під час проведення сесії не дотримується регламент щодо внесення питань на розгляд, не ведеться облік часу виступу, окрім того, члени комісії відзначають некоректну поведінку деяких депутатів в сесійній залі.

Робота в більшості профільних комісій не проводиться. Немає плану роботи комісій.

На наступні сесії наполягаємо на звіті виконкому про виконану роботу за перше півріччя (зокрема варто акцентувати увагу на підготовці селища до нового опалювального сезону).

Виходячи з вищевикладеного, звертаємось до Вас як до голови селищної ради  зробити відповідні висновки.

Як депутати селищної ради залишаємо за собою право ініціювати кадрові питання.”

Нагадаємо, що таку реакцію регламентної комісії спровокувала остання сесія селищної ради, на якій системно порушувався регламент, а деякі депутати дійсно дозволяли собі нецензурні висловлювання на адресу присутніх в залі коцюбинчан.

2 коментарі

  1. Сашко 26 Травня 2011 at 16:15

    раскол в группке Садовского “спильна мета”? Интересненько! А Коваленко оказался лучше чем я думал. Думаю есть шанс на исправление! Поживем увидим…

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539