Правоохоронці знайшли Мельника

2

Міліція вже знає про країну перебування одіозного регіонала. У МВС кажуть, що не можуть повідомити точно країну перебування для ЗМІ, осекліьки утікача ще не затримали.

Раніше джерела редакції повідомляли, що Мельник перебуває в Європі.

“Відповідно заходи його затримання будуть здійснюватися з використанням можливостей Інтерполу. Говорити про екстрадицію можна буде після затримання та виконання всіх необхідних процедур,” – зазначає Сергій Бурлаков, речник МВС України.

Прокуратура звинувачує у втечі Мельника міліцію й інкремінує її працівникам службову недбалість.

“Встановлено, що сигнал на стаціонарний пульт моніторингу, розміщений у Києво-Святошинському райвідділі міліції, надійшов ще 8 серпня, проте співробітники міліції виїхали тільки 9 серпня. Встановлено осіб, які своєчасно не відреагували на сигнал,” – повідомляють в прес-службі прокуратури Київської області.

Якщо працівникам Ірпінської міліції пред’являть звинувачення в службовій недбалості – за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу вони можуть позбутися волі на строк від 2 до 5 років.

Нагадаємо, 27 липня ректор Національного університету державної податкової служби Петро Мельник був затриманий співробітниками міліції  у власному кабінеті при отриманні хабара.

Суд визначив міру запобіжного заходу – домашній арешт, він став першим в Київській області, на кого одягнули електронний браслет.

У ніч на 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку. Пізніше з’ясувалось – він вночі нібито перетнув кордон за паспортом брата до Білорусі.

14 серпня Мельник був оголошений в міжнародний розшук.

2 коментарі

  1. з вулиці Шевченка 28 Серпня 2013 at 11:40

    Якась маячня! Схоже на заклик нашої дурнуватоої міліції – Петя, заховайся міцніше і надійніше, а то знайдемо! До речі,вдалий натяк Садовському!

    213.169.92.**

  2. партизанка Зоя 29 Серпня 2013 at 08:14

    Натяк не удачный. Если Петя в Австрии то домик Садовского временно занят. И чтобы его освободить-Вадик должен Петю сдать правоохоронцам.

    92.49.203.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539