Небезпечний автостоп: пасажир напав на водія

1

По дорозі додому ірпінець узявся підвезти чоловіка.

“Він був на задньому сидінні і почав мене душити. Схопив за шию й дістав предмет, схожий на пістолет. Погрожував і наказав зупинити машину. Забрав два мобільні телефони, гроші та золоту обручку,” – розповідає потерпілий.

Далі нападник сів за кермо авто і поїхав у невідомому напрямку.

“Ми відкрили за цим фактом кримінальне провадження у зв’язку з незаконним заволодінням транспортним засобом із погрозою застосування насильства (ч. 3 ст. 289 КК) та розбій (ч. 2 ст. 187 КК). І нам вдалося затримати чоловіка та вручити йому повідомлення про підозру,” – розповідає Юлія Жовнерчук, капітан міліції інспектор по роботі з населенням Ірпінського МВ ГУ МВС України в Київській області.

Наразі підозрюваного тримають під вартою йому загрожує від 3 до 15-ти років позбавлення волі. Автомобіль повернули власнику.

Правоохоронці радять бути водіям бути більш обачними: паркувати авто в добре освітленому місці й бажано поблизу відеокамер, обладнати авто сигналізацією.

“Якщо транспортний засіб все ж вкрали – негайно звертайтеся до міліції. Чим швидше Ви це зробите, тим більше шансів у нас знайти зловмисника й попередити наради ДПС,” – наголошує Жовнерчук.

1 Comment

  1. Милиция не работает 19 Листопада 2014 at 14:36

    За последние 2 месяца в Ирпене команда из нескольких наркоманов разбила и ограбила около 50 овтомобилей. Вы вдумайтесь в эту цифру. Сотрудники криминальной милиции знают воришек но ничего не предпринимают для их задержания. ВБ области стало интересны эти факты и в отношении нерадивых оперативных сотрудников начато ОРД “Кроты”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539