Радника Прилипка судять за шахрайство

3

Новому раднику Гостомельського селищного голови Миколі Пасальському загрожує позбавлення волі строком на 8 років. Йому інкремінують 190, ч. 3 КК (шахрайство).

10 травня 2016-го року Пасальському вручили підозру, в якій його та групу осіб звинувачують у незаконному переказі грошей з чужої банківської картки. А саме, було перераховано в протизаконний спосіб 265,8 тисяч гривень. Картка, з якої були викрадені кошти, була оформлена для збору фінансової допомоги для операції воїну АТО, який отримав поранення у 2014-му році під час бойових дій на Сході. Про це йдеться в ухвалі Оболонського районного суду м. Києва.

Окрім цього, щодо незаконної діяльності Пасальського відкрите не одне провадження. Зокрема, Пасальський обіцяв оформити закордонну візу та працевлаштувати за межами України мешканців Ірпеня та Гостомеля. За свої послуги радник Прилипка брав гроші – з однієї людини 350 євро, але обіцянок з працевлаштування не виконував, а кошти не повертав.

Ухвалою суду у травні до Пасальського був застосований запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 23-ї години вечора до 5-ї години ранку.

Не дивлячись на підозру, Пасальський розгорнув активну політичну діяльність в Гостомелі під прапорами партії “Укроп”. Він очолив Гостомельський первинний осередок й активно вітає мешканів селища від імені партії з різними святами з біг-бордів.

Депутат Гостомельської ради Юрій Марчук розповідає, що Пасальський майже щодня перебуває в селищній раді й бере активну участь у сесійних засіданнях та роботі ради:

“З огляду на те, що посади заступників в раді вакантні, швидше за все на місце Гончаренка буде запропонована кандидатура Пасальського. Дивлячись на людей, які останнім часом з’являються в оточенні Прилипка, складається враження, що наша влада притягує собі подібних.  Що далі чекає Гостомель, страшно уявити, якщо у владі самі шахраї”.

Нагадаємо, Гостомельського селищного голову екс-регіонала Юрія Придипка, який переховував у себе на складах автопарк Януковича, прокуратура також підозрює у шахрайстві. Розгляд справи по суті в Ірпінському суді затягується вже півроку.

 

 

 

3 коментарі

  1. Олег 18 Жовтня 2017 at 22:14

    Я також знаю цього урода за виключно шахрайськими діями, можу навіть засвідчити

  2. Андрей 17 Листопада 2017 at 09:47

    Я тоже. Взял деньги за оформление участка и все кормит завтраками. Только иногда просит еще отдолжить

  3. Олег 9 Лютого 2018 at 14:08

    Цей чорт і мене вгрів на той часа на крупну суму , тим же шахрайським методом, взяв кошти вирішити справи і не виконав !

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539