Гаврилюк просить гроші в Ірпені, а Ірпінь в Матюшиної для Пегети і Толстикіної

1

Екс-депутатка Коцюбинської селищної ради Марія Пегета та коцюбинчанка Олександра Толстикіна звернулися до народного депутата Михайла Гаврилюка (Народний фронт) за матеріальною допомогою. Нардеп перенаправив їхні звернення до Ірпеня.

Управління праці та соцзахисту населення Ірпеня направило звернення ще нижче – до Коцюбинської селищної ради, щоб Пегеті та Толстикіній таки дали грошей.

Нагадаємо, Пегета та Толстикіна були на сесії Ірпінської міської ради і тримали плакати з вимогою до депутата Нових облич подати е-декларацію.

Фото Ігоря Швеця

Попри те, що декларації не подала низка депутатів Ірпінської міської ради, ці особи пікетувлаи лише тих, хто посварився з міським головою Володимирм Карплюком під ча однієї з останніх сесій. Літніх жінок також бачили на мітингах та зустрічах на підтримку “Нових облич”. У рідному селищі ані екс-депутатка Пегета, ані Толстикіна не захотіли пікетувати депутатів селищної ради, які не подали е-декларації.

Толстикіну фотографували на акції на підтримку меру Бучі екс-регіоналу Анатолію Федоруку.

169.jpg (459×348)

Пегета, коли була депутатом Коцюбинської селищної ради, голосувала за дерибанні рішення щодо Біличансього лісу, приєднання до Ірпеня та разом з мером Ірпеня, коли громада була проти приєднання, скандувала Ірпень.

“Я була як депутат Коцюбинської селищної ради на особистому прийомі в народного депутата Гаврилюка. Я в нього просила грошей не собі. Я чудово розумію, що нардепи мають писати законопроекти, але вони можуть ініціювати питання виділення коштів на важливі для громади проекти. Я вважаю, що давно пора відновити на території школи теплицю. Там діти могли б на уроках з цікавістю вирощувати квіти, а селище б мало розсаду для клумб і не витрачало бюджетні гроші щоразу для посадки розсади. Ми б не просили людей дати кущі троянд чи чорнобривці для клумб. У нас би був наоагоджений процес навчання і вирощення росади – два в одному,” – розповідає Олександра Куцан, голова комісії з питань ЖКГ.

“І уявіть, яким був мій подив, коли мені відповів депутат, що це питання не є пріоритетним. Я просила ліхтар на сонячних батарейках. Весь світ йде до енергозебреження. Це теж не зацікавило нардепа. І тут я бачу, як активно і нардеп, і Ірпінь просто стимулюють політичне заробітчанство і проїдання бюджетних коштів. Тобто на ініціативи для громади від якої виграють всі і заощадять бюджетні гроші – грошей немає, але вирішили допомогти тим, хто постійно ходить і бере участь в політичній боротьбі. Ці люди можуть йти на роботу і заробяти, податками наповнювати бюджет, якщо в них є сили і здоров’я брати участь в акціях. А якщо дійсно треба допомогти людям – чому не робить це Ірпінь, а спускає це на Коцюбинське через нардепа. Це абсурна ситуація,” – резюмує Куцан.

1 Comment

  1. Natalka 16 Червня 2017 at 20:03

    Повністю підтримую Олександру Куцан.А депутат Гаврилюк – що тут казати – стрептизер і все що з цього випливає. Коли його односельці малоприємно висловлювалися про нього- не хотілося вірити.І ось пройшов час і його справи підтвердили правоту його односельців.Сумно та гидко.Кому повірили?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539