Карплюк видаляє незручні коментарі й не терпить критики

1

Мер Ірпеня Володимир Карплюк видалив зі своєї сторінки в соцмережі facebook коментарі про необхідність ремонту в Ірпінській школі № 17.

Його написала голова батьківського комітету школи Людмила Першин під постом Карплюка про відкриття в Ірпені ліцею “ІЛІТ”, в якому попросила замінити аварійні труби та відремонтувати підлогу в школі № 17.

Карплюк не лише видалив коментар Першин зі своєї сторінки, а й заблокував її. Про це жінка повідомила у соцмережі.

“Вчора я написала про проблему з аварійними трубами і підлогами в ЗОШ № 17 на сторінці Мера. У нас в школі дійсно критична ситуація з трубами, прориви відбуваються майже кожного тижня. Фото – додаю. А сьогодні вранці всі мої комментарі і фото на сторінці Мера – видалили, а мене заблокували! Друзі і однодумці, скажіть, будь ласка чому наші шкільні проблеми нікому не цікаві окрім батьків учнів? Де шукати правди?”, – запитує Першин.

Один з коментарів Першин був про “портал для молодших класів у минуле”.

Жінка пише, що сторінку Карплюка у соцмережі веде секретарка Ірпінської ради Анастасія Попсуй (яка змінила прізвище на Заблоцька. Вона звертається до Попсуй та заступника мера Дмитра Христюка за роз’ясненнями.

“Я обурена і засмучена, що ми повинні, як при “радянському СОВКУ” мовчати і не виносити “бруд з нашого дому”! Наші незручні запитання і наші проблеми нікого не цікавлять… виходить так!? Але Ви ж всіх незадоволених мам не заблокуєте? Не буду писати я – будуть писати інші! Хоча вони вже Вам пишуть на тій самій сторінці! Анастасія, Вас сюди добавила, так як знаю, що Ви відповідаєте на коментарі в соцмережах і ведете сторінку мера. Дмитро Вікторович, Вас добавила, так як Ви ніколи не залишаєтесь осторонь проблем, особливо – коли це стосується дітей! Я вірю Вам! Дякую, що Ви завжди відгукуєтесь на наші проблеми!”, – пише голова батьківського комітету.

Видалили й коментарі батьків з інших шкіл, які скаржилися на неналежний рівень освіти в Ірпені.

Мешканці Ірпеня називають видалення незручник коментарів яскравим прикладом “показушної” політики владної верхівки міста.

“Історія з ліцеєм ІЛІТ дуже заплутана й непрозора. Не відомо, чи цей заклад має ліцензію Міносвіти, адже станом на 1 вересня в порушення закону він почав працювати без ліцензії. У нього немає власної території, спорткомплексу – залу та стадіону, повноцінної їдальні. Це колишня молочна кухня, де за документами нині мав би бути медичний Центр матері та дитини, тому там завужені вікна в класах, тож навіть капітальний ремонт з добудовою не змогли вирішити вади приміщення. І головне – не відомо, скільки грошей з бюджету Ірпеня коштувала ця реконструкція. Але відомо, що до відкриття ІЛІТ, у розташованій через дорогу школі №12 обіцяли добудувати ще один корпус, а от цей проект перекреслив ту обіцянку влади. Тож тепер новий ліцей доступний переважно тим батькам, які готові платити за такий заклад 4000 грн. щомісячно”, – коментує активістка Михайлина Скорик.

“І головне – це єдиний об’єкт в сфері освіти, який влада змогла довести до ладу за 3 роки інтенсивної забудови Ірпеня 500-квартирними будинками. 5 з 6 шкіл міста мають навчання у другу зміну, але при цьому влада не спромоглася не те, що не побудувати хоча б однієї нової школи, а навіть не має вільної земельної ділянки під освітній заклад. Батьки усвідомлюють катастрофу з навчальними закладами міста, проте влада не хоче чути їхніх сигналів і жодної критики на свою адресу”, – додає Скорик.

Нагадаємо, на “Стелу творчого духу”, яку Карплюк хоче встановити на пощі біля Еко маркету, з бюджету планують виділити 1,5 млн грн.

1 Comment

  1. Алеся 29 Грудня 2018 at 17:19

    Мне дали приглашение на новогоднее представление в конференц Хол на 8 линии, по этому приглашению сладкие подарки детям. К сожалению мои дети приболели и я решила сходить сама, чтоб хоть как то обрадовать своих детей, на что мне женщина с короткой стрижкой, пышными формами, брюнетка мягко говоря послала, сказала без детей никаких подарков и мол мое приглашение – это не ихнее. Что за безпредел, они обещают золотые горы, чтоб попасть на вершину политики, а потом так же пеньком будут пенать обычных людей. Вся ихняя доброта, чистой воды передвыборная показуха. Лично я и мои детки очень разочерованы таким поступком.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539