Геноцид ірпінців під проводом “Нових облич”

1

Варварська забудова Ірпеня під протекторатом ОЗУ “Нові обличчя” привело регіон до катастрофічного погіршення екологічної, демографічної та соціальної ситуації.

Лише за 3 роки “царювання” мера Ірпеня Володимира Карплюка з прикормленою більшістю в міській раді та виконкомі, було здано близько мільйона квадратних метрів житла, фактично вдвічі збільшено кількість населення і не збудовано жодної нової школи, а лише 2  садочки та й ті ще не всі працюють.

Як результат – суттєві зменшення рівня народжуваності, зростання захворюваності та кількості інвалідів серед дітей.

Щоб не бути голослівним, наведу статистичні дані:  дитячі захворювання  у 2017 році, у порівнянні з 2016, збільшилась на  4,2%! І це в регіоні, до якого колись з’їжджалися люди з усіх усюд, щоб поновити здоров’я!

На початок року на обліку в лікарні числилося 414 дітей з інвалідністю, з них  тільки в 2017 році взято на облік 55 осіб. А це 13% від усіх хворих! Не приведи Господи, але такими темпами ми можемо стати попереду планети не лише по кількості нашвидкуруч зляпаних із найдешевших матеріалів будинків, але й по кількості невиліковно хворих дітей.

А що ж наша влада, яка перед виборами обіцяла пивні ріки і молочні джерела!? З нею все добре! Не сплять, не їдять, а все про народ думають! Із найграндіозніших задумок на цей рік, з метою покращення медичного обслуговування дітей регіону, планують ліквідуватити дитячу лікарню на Давидчука, а територію забудувати багатоповерхівками.

А щоб 2 рази не вставати, заодно, знищити всі рекреаційні зони в районі БТР. Тобто вирубати і забудувати, приблизно, два десятки гектарів лісу на територіях колишніх таборів і баз відпочинку, до деяких вже й воду провели. Так що наміри цілком серйозні. А щоб вистачило грошей на “вишивані” тротуари до новобудов, пустили “під ніж” всі дитячі програми.

26 квітня цього року Ірпінська міська рада затвердила рішення “Про внесення змін до міської програми “Діти Приірпіння” на 2016-2018 роки і в частині плану видатків на реалізацію програми з місцевого бюджету проводить заміни сум :

2016 рік  – з 1 млн 850 тис. грн.  – на 68 , 6 тис. грн.;

2017 рік – з 1 млн. 55 тис.грн. – на 0 грн.

А на 2018 рік планує безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів за рецептами лікарів всього на 250 тис. грн. і 0 грн. на  безоплатне забеспечення дітей-інвалідів технічними засобами на підставі медичного висновку.

Варто зазначити , що черговими змінами до міської комплексної програми “Турбота” на 2016-2020 рр. тільки аж на 2019 рік передбачається надання матеріальної допомоги дітям-інвалідам, дітям-сиротам, багатодітним та одиноким матерям, малозабезпеченим сім’ям, що знаходяться у кризі та перебувають під соціальним супроводом, аж 80 тис. грн. і одночасно зменшують надання матеріальної допомоги громадянам в 2018 році на 403 тис. грн.

Інакше ніж геноцидом ірпінців це важко назвати. Але їм начхати на всіх разом і кожного окремо.  Карплюківці поспішають до завершення терміну царювання вкрасти ще більше і з нажитим порозбігатися світами.

Думаєте просто так Карплюк затіяв бізнес у Польщі і “хатинку” під її столицею побудував!?

Нам з вами залишить випалену землю, а сам драпоне у правічні ліси під Варшавою, де за одне зрубане дерево можна до цюпи сісти. І буде йому там щастя, а нам з вами Нью Троєщина замість курортного Ірпеня.

Автор: Богдан Мельничук, депутат Ірпінської міської ради від ВО “Свобода”.

1 Comment

  1. Стас 23 Травня 2018 at 19:45

    Гандоны эти Карплюки-Пидоруки

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539