Працівниці Коцюбинської селищної ради спалили дві машини за активізм (ВІДЕО)

1

15 жовтня вночі невідомі підпалили машини працівниці Коцюбинської селищної ради Дарини Александрової.

“Я о 3 годині ночі почула сигналізацію брелка. Спрацював зворотній зв’язок. Підбігла до вікна – бачу горить моя машина. З іншого боку – горить машина чоловіка. Це підпал. Ці машини куплені до того, як я влаштувалася на роботу в раду, куди пішла для того, щоб вирішувати питання життєдіяльності селища. Це пов’язане з моєю активною діяльністю, бо боремося за збереження Біличанського лісу та намагаємося поламати корупційні схеми, які тут вкорінилися”, – розповідає Александрова “Громаді Приірпіння”.

“Машини повністю спалені і не підляшають оновленню. Вони не застраховані. Постраждали машини сусідів. Загалом постаждало 5 машин. І 6 з боку теж”, – розповідає потерпіла.

У Приірпінні місцева поліція бездіє й не карає злочинців. Саме тому, як вважає місцева журналістка Ірина Федорів, злочинність набирає обертів.

“Всі мають розуміти, що Приірпіння – це територія феодального князя екс-мера Ірпеня забудовника Володимра Карплюка. Він очолює партію “Нові обличчя”. Карплюк вже ніг під собою не чує, що буде блотватися по 95 округу і отримав підтримку і БПП на обласному рівні, і “Батьківщини”, бо веде торги і з тими, і з тими. У Приірпінні нас держава кинула напризволяще. Ми захищаємо ліс, який коштує мільярди доларів. Ми ведемо боротьбу з монополістами теплоплстачання, які торік виморожували людей, і попри те, що вони мають підтримку на рівні профільного міністерства Кабміну – мер змогла повернути котельні громаді. Генпрокурор назвав нашу територію ганкстерським Чикаго. І нічого не змінюється. Слідство в усі справах поліція справно завалює. Жодного винного не названо.

“Пікетуй Авакова в Кабміні не пікетуй – їм там всім все одно. “Народний фронт” також має тісний зв’язок з партією екс-мера Ірпеня “Нові обличчя”. А 20 тисяч населення взяли в заручники і ставлять експерименти”, – наголошує Федорів.

 

Версію голови фракції КСР  “Нові обличчя”, де йдеться про те, що підпал організувала команда селищної голови.

“Яка б хвора людина підпалила своєму працівнику дві машини до тла, коли кони не застраховані? Те, як швидко Нові обличчя відреагували великим текстом на підпал для мене як для медійника багато про що говорить. Всі, хто може допомогти Александровій Дар’ї Павлівні, якій спалили авто, номер картки Приват 4731 2196 1047 0068”, – каже Федорів.

Нагадаємо, що в Петропавлівській Борщагівці активістці Аксьоновій, яка боролася за зберження Вумівського лісу, спалили дві машини. Правоохоронці бездіяли, її родині та дитині Аксьонової загрожувала небезпека і вона була вимушена виїхати з країни.

У Коцюбинському досі залищається невідомим прізвище замовника побиття голови ТВК Людмили Демченко (представик БПП).

Тоді депутат від Нових облич Ырпынськоъ ради Олексій Олійник написав, що пенсіонерка облилася свинячою кров’ю.

А також нападника на селищну голову Ольгу Матюшину та іншу членкиню ТВК Лесю Єльникову.

Результат пошуку зображень за запитом "Побиття Єльникової"

Нападника, якого спіймали мешканці селища на місці побиття Демченко, за рік так і не засудили.

У під’їзді журналістки Ірини Федорів викрали камери спосереження і машині порізали шини.

У Федорів та депутатки Олександрі Куцан, яка також веде боротьбу за збереження лісу, викрали електролічильники. Це сталося після того, як суд випустив під особисте зобов’язання самопроголошеного голову селища Миколу Єременко.

Депутатка Куцан перестріла в під’їзді чоловіка з ножем, який ламався до консьєржки, щоб викрасти самвидав активістів. Прізвище поліція знає, але наслідків громада так і не побачила.

Пікетування Кабміну з вимогою зняти Авакова не дають результатів.

Активісти Приірпіння публічно звертаються до органів центральної влади і вимагають, щоб закон і відповідальність запрацювали в Приірпінні й винних притягнули до відповідальності.

 

1 Comment

  1. Анонім 16 Жовтня 2018 at 09:11

    “та іншу членкиню ТВК” це що? Якою мовою?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539