Компанія технолога Карплюка заплатить штраф за сексистську рекламу

0

На сексистську рекламу в Ірпені поскаржилася до Держспоживслужби Київської області. Про порушення українського законодавства заявила ГО “Ліга захисту прав жінок “Гармонія рівних”.

Рекламодавця “Домінет” оштрафували на 20 000 гривень. За порушення статей 7,8,10 закону України “Про рекламу”.  Про це повідомила Держспоживслужба області.

На бордах був слоган “Дам тобі вай-фаю!” і “У МЕНЕ НЕ проПАДАЄ ІНТЕРНЕТ!”.  Зразки цієї реклами оприлюднила Олександра Голуб – засновниця “Гармонії рівних”.

У базі Youcontrol підпсиантом кампанії “Домінет” значиться Петро Шербина – застпуник фігуранта антикорупційних розслідувань Володимира Карплюка у партії “Нові обличчя”.

Нагадаємо, Петро Щербина супроводжував кілька парламентських кампаній, зокрема екс-регіонала Анатолія Федорука, який є мером Бучі, та кампанію екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка. Обидвоє балотувалися у 95 окрузі (Києво-Святошинський район та Приірпіння). Федорук брав участь у виборах 2014 року, а Карплюк – 2019.

В обох випадках клієнтам Щербини не вдалося перемогти на виборах. Під час виборчої кампанії ФОП Петру Щербині надійшло з виборчого рахунку Карплюка майже півмільйона гривень.

У ЗМІ Щербина хоче позиціонуватися не як технолог дерибанників, а як поет:

Володька заведе еМ-Те.
Ми купим пляшку самогону,
і у посадку, наче в зону
нас першим снігом замете.
Я пив. Ти пив. Весна лежала:
хотілось холоду снігам.
Дитинство кінчилось, і сала
ніхто не смажитиме нам.

До цього Щербина був медіа-консультантом Сандея Аделаджі.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539