Скільки отримав Щербина з бюджету Ірпеня за онлайнтрансляції

0

Бюджет Ірпеня має фінансувати зокрема освіту та медицину Ворзеля, Гостомеля, Коцюбинського та, власне, Ірпеня, а також благоустрій міста. Кошти з бюджету неодноразово перераховували ТОВ “АйТіВі”, де підписантом є політтехнолог Володимира Карплюка – Петро Щербина, який колись консультував Сандея Аделаджу. Про це у своїй колонці на “Громаді Приірпіння” пише мешканка селища Коцюбинське Тетяна Бондар.

Політтехнолог фігуранта антикорупціних розслідувань Карплюка Петро Щербина отримав проти Нового року  25 000 грн. з бюджетних коштів, а до того його бізнесу заплатили 50 000 грн.і ще 8 000 грн. Таким чином загалом сума склала понад 80 000 грн.

ТОВ-ці Петра Щербини платив Ірпінський міський центр зайнятості. Проплати йшли за поширення інформації в мережі Інтернет.

Цей же центр зайнятості до того проплатив 8 000 грн.

У вересні місяці виконком Ірпеня розщедрився для ТОВ-ки Щербини ще на 50 000 грн. Стільки коштували послуги з прямої трансляції в інтернеті.

Окрім цього, бізнес Щербини отримував гроші з бюджету Коцюбинського.

Як видно з платіжок, кошти пішли за розміщення матеріалів  у газеті “Рупор Ірпеня”

та “Голос Ірпеня”.

“Я можу впевнено стверджувати, що “Рупор Ірпеня” – це також дітище Петра Щербини. Коли розганяли черговий замовний матеріал щодо Голови управління ДФС Олексія Кавиліна, мене зацікавило, звідки ж розганяють. Ви ж розумієте, що Rss-агрегатори беруть новини з чужих сайтів. Так я зроузмів, що один IP з “Правдою Ірпеня”, яку контролює Щербина. Ми, звісно, це оприлюднили і тоді IP дуже швидко Щербина змінив. Видно мало грошей отримує в  Карплюка, що вже х кілька тисяч з бюджету Коцюбинського для нього не зайві”, – зазначає Олексій Зіневич, власник провайдера “Бест”, який колись був з Карплюком в дружніх стосунках, але зараз його команду категорично не підтримує.

Нагадаємо, Петро Щербина заробив на кампанії Карплюка майже півмільйона гривень. Раніше Щербина вів кампанію мера бучі екс-регіонала Анатолія Федорука. В обох випадках клієнти Щербини програли.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539