Піар і реальність: як медики добиратимуться на роботу в Приірпінні

0

В Україні через пандемію короновірусу введені обмеження та посилені заходи медичного характеру. Одним з обмеженням стала зупинка міжміського сполучення. Медични заклади Приірпіння, які підпорядковані Ірпеню розташовані в різних містах та селищах. Звісно, питання того, як медичні працівники зможуть дістатися місця своєї роботи, як організоване транспортне сполучення між медичними закладами міста турбує багатьох.

Я направив запит через “Доступ до правди”, аби дізнатися більше про автопарк нашої медичної галузі. Ірпінська міськрада щодо наявних транспортних засобах, які перебувають на балансі Комунального некомерційного підприємства”Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” надала ось таку відповідь:

Отже маємо дев’ять автівок. Щоправда невідомо, чи всі ці автівки в задовільному стані.

Більше за все питання медичного транспорту турбувало мешканців Коцюбинського. 

Мешканка міста коцюбинського Ірина Федорів пише в групі “Громада Коцюбинського” наступне.

Цікаво, що місяць тому, під час сесії, де мали розглядати питання приєднання Коцюбинського до Ірпінської ОТГ, Ірпінь передав начебто новий автомобіль для Коцюбинської амбулаторії сімейної медицини. На цьому зробили піар перший заступник Ірпінської міської ради Олександр Маркишин та Сергій Даніш, якого в 2015 році громада не обирала селищним головою і він сам взявся головувати в населеному пункті.

От тільки виявляється, що автомобіль не новий, на купівлі цих автомобілів ще у червні 2018 року піарився тоді ще голова ірпінської міської ради Володимир Карплюк.


Легко перевірити, що автівку на облік поставили у червні 2018 року:

Виходить що піаритися на одній і тій самій автівці дуже легко, а от вирішувати проблеми під час надзвичайного стану, витративши ресурси на непотріб, як то незрозумілі скульптури на набережній чи фінансування “Муніципальної варти”, замість витрачання коштів на медицину призвело до багатьох невирішених питань при настанні епідемії. 

Автор: Тарас В’язовченко, мешканець Ірпеня

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539