До кого Святий Миколай не приходить… / Колонка автора

2

Чужих детей не бывает

Святий Миколай приходить до слухняних діток, вони це добре знають. Але ми, дорослі, добре розуміємо, що він приходить лише до тих, в кого є батьки.

Ми дуже хочемо, щоб і в дитячих притулках бодай цього року діти відчули, що Святий Миколай не забув і про них.

Просимо всіх небайдужих відгукнутися й допомогти з подарунками до дня Святого Миколая діткам Святошинського дитячого будинку-інтернату (М. Житомирська).

Чужих дітей не буває.

Тут зростають діти від 4 до 18 років з розумовими вадами, від яких відмовились батьки. Вони дуже творчі, прекрасно малюють й потребують нашого тепла й уваги.

Изображение

Їм потрібні:

  • канцтовари (зошити, блокноти, кольоровий папір, олівці, ручки і т д)
  • все для малювання (папір, розмальовки, альбоми, фарби, пензлики, кольорові олівці)
  • нескладні, невелкі пазли
  • пластилін
  • іграшки (можна ті, що б/в, але в хорошому стані і чисті)
  • одяг (можна б/в, але в хорошому стані і чистий)

Можна зібратися грошима та придбати їм фрукти й цукерки. Якщо кожен з нас здасть навіть невеличку суму, то ми зможемо створити маленьке диво. У понеділок 20 грудня дітки влаштовують святковий ранок.

Де і коли можна зібрати ці речі діткам:

19 грудня з 10 до 11 ранку біля будинку Меблева 11-б ми будемо чекати на вас і збирати речі й кошти від всіх охочих допомогти діткам.

Від будинку Лісова 20-а до дня Святого Миколая кошти та речі збиратиму я, Дронова Віра (мешкаю у кв № 5. Буду на вас чекати щодня з 20: 00 до 21:30. У вихідні протягом всього дня).

У будинку Меблева 11-б кошти й іграшки можна залишити в будь-який час на охороні в дяді Вови, їх потім забере депутат від нашого округу – Ірина Федорів, яка допомагає нам з організацією акції.

Якщо є люди, які готові зібрати кошти й речі для цих дітей по своїх будинках, щоб потім згуртуватися 19 числа з 10 до 11 ранку на Меблевій 11-б, залишайте, будь-ласка, свої коментарі з мобільними контактами й адресами.

При потребі ми можемо надрукували для Вас оголошення для мешканців Вашого будинку.

Просимо також депутатів та членів виконкому приєднатися до акції й організувати збір коштів та речей для дитячого будинку у своїх округах.

Віра Дронова, Ірина Федорів

2 коментарі

  1. марина 10 Грудня 2010 at 09:46

    хочу долучитись до акції. мій номер телефону 067-998-16-20. Чекаю Вашого дзвінка

    • fedor100 10 Грудня 2010 at 12:07

      Цей номер не є дійсним. Cкиньте смс організаторам 050 419 12 49 / Ірина, або залиште свій правильний номер, його в коментарях редакція не публікуватиме.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539