Безпека на залізниці: Садовський пообіцяв, що зроблять підземний перехід

0

На другій позачерговій сесії голова селищної ради повідомив депутатському корпусу, що невдовзі з’явитися підземний перехід.

“Звертався в усі інстанції: до Президента, до Азарова, до Литвина, до губернатора області, до Мельника, щоб побудували підземний перехід. Зараз починають якісь рухи. Рух буде,” – розповідає депутатам та присутнім громадянам у залі селищний голова.

Вадим Садовський також додав, що гроші, які є на ремонт мосту, що перебуває в аварійному стані краще використати саме на будівництво підземного переходу, а не на ремонт мосту.

Згідно з статистикою, яку навів селищний голова, за останній час трапилося 5 нещасних випадків з мешканцями селища під час переходу через залізницю, з них три – смертельні.

“Укрзалізниця розкурочує переходи для пішоходів через залізницю, які ми робимо. Ми робимо, а вони розбирають. Тільки закінчились вибори – перестали розбирати. Одні плити вивезли. Це начальник станції,” – додає селищний голова.

Працівники “Укрзалізниці” повідомляють причини демонтажу пішохідних переходів через залізничне полотно.

“Там несанкціоновані пішохідні переходи і не узаконені. Треба, щоб місцева влада письмово звернулася,” – пояснює телефоном ситуацію Ігор Тремасов, начальника 7-ї дільниці ПЧ-3 в Коцюбинскьому.

Вадим Садовський на таку позицію відреагував таким чином:

“Я звертався офіційно і ходив до начальника Південно-Західної залізниці Кривопішина сам і з делегаціями ветеранів.”

Щоб з’ясувати, які саме рішення були ухвалені після звернень голови селищної ради і які є стандарти для встановлення пішохідних потягів з урахуванням безпеки руху залізничного транспорту, депутат селищної ради Ірина Федорів направила сьогодні відповідне звернення.

Працівники Південно-Західної залізниці пообіцяли підготувати відповідь від керівництва у найкоротші строки, по можливості – завтра.

Щодо встановлення шлагбауму, який Ігор Тремасов обіцяв встановити найближчим часом з огляду на загальнодержавну політику посилення безпеки руху на залізничних переїздах, то цього разу вдалося деталізувати строки встановлення:

“Повинен бути. Я думаю, в 2011 році у нас получиться,” – повідомляє він.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539