Голова регламентної комісії вийшов з депутатської групи „Спільна мета”

4

Выбор фрилансера работодателем Перед сесією селищної ради, як і було обіцяно, виступив голова регламентної комісії Костянтин Коваленко. Не обійшлося і без несподіванок.

„Ми не залишились в стороні в тому плані, як ведеться робота сесії. Робота в деяких комісіях не проводиться. Нема плану роботи (комісій – прим. ред.). Плани комісій мають бути в секретаріату, щоб він міг спитати.

Ми про це говорили кулуарно, але тут про це не говорили. Ми зараз з вами на робочому місці. Нам цей час оплачується з місця роботи, бо ми приходимо в робочий час. Або ми не бажаємо працювати, або ми не вміємо. Звертаюсь до вас – припиніть балаган…

Пропоную на кожній сесії вводити людей з регламентної комісії (в секретаріат – прим ред.). Будьте коректні в своїх виступах.

Всі ті (представники громади – прим. ред.), хто присутні на сесії, якщо в них є питання – звертаються до секретаря сесії. Коротко висвітлюють питання. Коли будемо обговорювати порядок денний, тоді будемо приймати рішення.

Що стосується телебачення, то вони не повинні приходити просто так. Мають надати свої посвідчення та редакційне завдання. Щоб ніхто не використовував канал для підняття своїх рейтингів.

Перед виборами ми всі зустрічались з виборцями. Щось казали, щось обіцяли. Пройдіться по цим людям. Залиште свої номери телефонів, щоб ви були доступні. Це в першу чергу стосується новообраних депутатів.

У нас є голова, який йшов з програмою. Нехай до нього приходять. Вносьте свої пропозиції… Нам не треба зелених, помаранчевих… Ви залишайтесь тими, ким треба бути.

Я хочу підтримати всю ту ідею, яка є в групи „Спільна мета”. Це і узаконення меж селища Коцюбинське… Я призупиняю членство в групі по одній з причин… Щоб ви голосували не так, як керівник групи вам скаже, а так, як треба,” – закінчує свій виступ депутат Коваленко.

„А заява є,” – перепитує депутат Сергій Черніков.

“Зараз напишу,” – з такими словами голова регламентної комісії сів за стіл і почав писати  заяву.

Наприкінці березня до депутатові Коваленку з його округу надійшло звернення від 120 виборців, у якому зокрема стояла вимога про припинення членства в депутатській групі „Спільна мета”.

Нагадаємо, що проти Нового року була створена депутатська група „Спільна мета”, яку очолив депутат Владислав Євстифєєв.

З виходом депутата Коваленка з цієї депутатської групи, загальна кількість членів становить 20 депутатів.

До складу другої депутатської групи “Єдність”, входить 4 депутатів.

Таким чином, до жодної з депутатських груп зараз не входять: Надія Бігун, Костянтин Коваленко, Юрій Миколаєнко, Ярослав Салівонов, Ірина Федорів і секретар селищної ради Олександр Ковтач, який пояснив, що як секретар не може бути членом жодної з депутатських груп.

4 коментарі

  1. з вулиці Шевченка 5 Серпня 2011 at 11:23

    Телебачення не повинно приходити просто так?! Депутате Костя Коваленко,схаменіться і перехрістіться! Чого Ви боїтеся і кого- Чернікова з Садовським? Не перебільшуйте їх вплив! Відкритість і тільки відкритість ваших дептатських “діянь”! Браво Ірино Федорів, яка це кодло висвітлює!

  2. Сашко 5 Серпня 2011 at 15:46

    Нашелся хоть один порядочный депутат, который не захотел поддерживать Садовского и его подельничков. Респект депутату Коваленко. Ждем и от других депутатов аналогичных действий.

  3. Владлен 10 Серпня 2011 at 07:01

    А мне нравится название депутатской группы – “Спільна мета”! Я так понимаю речь идет о спільной мете раздерибанить участки в лесу?

  4. Ігор Домбровський 11 Серпня 2011 at 13:37

    Дякую депутату Коваленко за дотримання слова перед виборцями(нагадаю що під час зустрічі з мешканцями було заявлено про вихід з групи – “Спільна мета”) , та розраховую на незалежну від окупаційної селищної адміністрації діяльність. Чекаю на виконання інших вимог викладених в зверненнію . Бажаю плідної та прозорої роботи.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539