Тривають переговори між Поповим та Присяжнюком щодо меж

3

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк прогнозує, що питання про розмежування території столиці та області буде вирішено до кінця поточного року.

Про це він заявив 25 листопада, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.“У цілому, я думаю, що до кінця року ми маємо сісти за стіл переговорів (із керівництвом КМДА) i протокольно вирішити це питання”, – заявив губернатор Київщини.

Водночас він зазначив, що точно встановленого терміну для вирішення цього питання немає:

“Триває робочий діалог. Він може тривати i місяць, i два”.

За словами Присяжнюка, робоча група Київською міської та Київської обласної адміністрацій вже погодили в цілому практично всі позиції.

“Ми погодили вже майже 24 позиції. Дві позиції не погоджено – це межі Коцюбинського (селище, оточене з усіх боків лісом, що належить КМДА, анклав у межах Києва)”, – повідомив губернатор.

За його словами, документація часів СРСР свідчить про те, що смт Коцюбинське належить до території Київської області.

“На сьогодні позови перебувають у судах, ми їх уже виграли, i це питання буде предметом обговорення. Ми сідатимемо з Олександром Поповим i говоритимемо про те, як вийти з цієї ситуації”, – зазначив Присяжнюк.

Він також повідомив, що Київська область дала згоду на те, щоб у межі Києва було зараховано низку островів, зокрема Муромець та Великий на північній околиці столиці, які необхідні для того, щоб вирішити питання з водопостачанням Києва та області. Крім того, Київська область має намір передати Києву частину Вишгородського району, на території якої розташовані споруди “Київводоканалу”.

Tagged with: ,

3 коментарі

  1. з вулиці Шевченка 28 Листопада 2011 at 09:38

    колишній міліціонер з колишнім КГБ-шником знайдуть спільну мову і поставлять на місце “зарвавшегося” Садовського, Євстєфєва і Ко. Сподіваюся.

  2. Стас с Мебельной 2 Грудня 2011 at 16:22

    А где наш безработный депутат-юрист Черников?! С ним посоветовались?!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539