Озеро відкриють 22 серпня: депутати вийдуть на суботник днем раніше

5

Перед позачерговою сесією, яка відбулась 2 серпня,  до депутатів селищної ради звернулась депутатка облради Наталія Семко:

“Я перше, що хочу сказати, щодо озера: закінчені роботи, озеро почищено, з дна прибрано бруд, почищена дамба, відкриті ключі. Рівень води піднявся за день на 3 сантиметри. Зробили санітарні дослідження. Ви можете бути спокійні”.

Наталія Семко відзначила, що на очищення озера було виділено 300 тисяч гривень й наступного року повідомила, що, можливо, буде дофінансування.

“Я планую домовитись, щоб наступного року нам виділили ще кошти на розчищення вгору по руслу, щоб зробили каскадні переходи.

Ви будете просити людей, щоб вони не спускали в озеро нечистоти. Де треба допомогти – ми допоможемо. ТЕЦ після перевірок вже нічого не зливає,” – додала вона.

Депутат Хвостенко заявив, що сам неодноразово бачив, коли прогулювався, як приватні будинки, що розташовані попід лісом, зливають свої стоки поблизу русла.

Президія звернулась до депутата Петра Бомби з проханням також посприяти у вирішенні даного питання, оскільки ці будинки розташовані в його окрузі.

Перед офіційним відкриттям озера Наталія Семко, звернувши увагу депутатського корпусу на низький рівень культури деяких відпочивальників, запропонувала зробити суботник.

Депутати зберуться на дамбі 21 серпня о 16:00 на суботник й запрошують всіх охочих доєднатися до прибирання території довкола озера.

Наступного дня заплановано офіційне відкриття озера. На 16:00 окрім представників влади запрошені також представники різних конфесій, що представлені у селищі.

5 коментарів

  1. з вулиці Шевченка 6 Серпня 2012 at 18:14

    Депутатка облради Наталія Семко бюджет освоїла. Цікаво, скільки ж вона з 300 тисяч гривень освоїла собі на кишеню?

    • Анонім 7 Серпня 2012 at 11:17

      300 тисяч на очищення такого озера це мізерна сума. всі роботи зараз дуже дорого коштують. про це ніхто не думає. про те що хоч щось робиться і 30 років і діла нікому не було до озера теж ніхто не думає. а всі керуються примітивними стереотипами. людям ніколи не вгодиш яке б їм добро не робилося. Наталія Григорівна завжди серед людей і робить все для людей. дякуємо Вам.

      • LEX 7 Серпня 2012 at 20:57

        Але особлива подяка за те що очолювана нею екологічна варта возить людям передвиборчий-торф на придомові ділянки-самі здогадайтесь звідки! Та коли не бачить як її дружбани Скаржина та Садовік шматують зелені зони в Приірпінні!!!

  2. Сан Саныч 8 Серпня 2012 at 08:37

    Анонімний! Похоже, под этим ником на форум зашла сама депутатша Семко!

  3. Соломон 9 Серпня 2012 at 09:18

    Срочно нужен Сусанин. Все депутаты соберутся в одном месте. Их всех нужно взять и повести в … болото, и там утопить. И как-то незаметно Коцюбинская панахида перерастет в Фиесту, а потом и ежегодный празник “неочикуване звильнення Коцюбынського”. Ау, Сусанин отзовись.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539