Небожа Мельника судитимуть за зловживання та шахрайство

0

Прокуратура міста Києва розслідує кримінальне провадження щодо екс-заступника начальника Солом’янського райвідділку Державної податкової інспекції у місті Києві за фактом отримання хабара 30 тисяч доларів.

Олександр Мельник – небіж одіозного Петра Мельника теж податківець. Слідство вважає, що він вимагав в одного із підприємців гроші за те, що не будуть проводитись перевірки. Більше того, правоохоронці стверджують, що рішення про проведення чи не проведення перевірок не входило в повноваження податківця.

Олександра Мельника спіймали під час отримання грошей так само, як і цими вихідними його скандальновідомого дядька.

“Відомості про скоєння колишнім заступником керівника Солом’янського райвідділу ДПІ кримінального правопорушення 13.06.2013 внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем з боку працівника правоохоронного органу) та ч.4 ст. 190 КК України (шахрайство в особливо великому розмірі),” – повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Зараз, за рішенням суду, тривають  додаткові експертизи та допити свідків.

Слідство переконане, що результатом додаткового розслідування стане спрямування кримінального провадження з обвинувальним актом та за вказаною кваліфікацією на новий судовий розгляд.

Колишньому податківцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539