Прокуратура: міліція вчасно не відреагувала на порушення сигналу браслета Мельника

0

Кто виноват?Прокуратура Київської області закінчила перевірку обставин зникнення Петра Мельника, який залишив по собі, за словами джерел, неушкоджений браслет.

“Перевіркою виявлено низку порушень в діях посадових осіб, які здійснювали такий контроль зі стаціонарного пульту моніторингу,” – йдеться у повідомленні на сайті прокуратури Київської області.

“Зокрема, вказані особи оперативно не відреагували на інформацію про порушення сигналу з браслету, неналежно здійснювали з’ясування причин та обставин цього, а також не забезпечили своєчасні заходи по встановленню місцезнаходження особи, на яку накладено запобіжний засіб,” – додають у прес-службі прокуратури.

За результатами перевірки, розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.367 КК України – службова недбалість. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років.

Досудове слідство триває.

Нагадаємо, джерела редакції Сайту громади Приірпіння в правоохоронних органах розповіли, що перебої з сигналом браслету екс-ректора податкової академії, який перебував під домашнім арештом в будинку сестри, були ввечері, а навідалися міліціянти лише зранку.

"Браслет Мельника в ночь побега носил подставной человек". Фото 4

Мельника оголосили у всеукраїнський розшук.

Собаки загубили його слід на трасі Ірпінь-Київ.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539