Битва за мандат: вибори депутата в Бучі призначили на 1 грудня

0

Після гостомельських перегонів черга дійшла й до Бучі. Тут депутат-“регіонал” Олександр Франко склав мандат ще у червні місяці цього року.

Стало відомо, що з 2010 року Олександр Франко у порівнянні з усіма депутатами Бучанської ради пропустив найбільшу кількість сесій – 16 з 40-ка. (Деталі щодо відвідуваності депутатами сесій Бучанської ради читайте найближчим часом на Сайті громади Приірпіння-прим. ред.)

Чому склав мандат, екс-депутат Франко так і не пояснив журналістам.

Боротьба за покинутий Франком мандат розпочнеться на 9 окрузі, де орієнтовна кількість виборців становить понад 1000 осіб. У боротьбі за довіру громади беруть участь такі кандидатури:

Віктор Бархоленко – екс-депутат Бучанської ради, який відомий своїми розслідуваннями щодо дерибанів землі, останнє з яких – захист Бучанського лісу набуло загальнонаціонального резонансу. Висуванець від партії “Народна воля”.

Анатолій Волковський – власник ресторану “Старий Млин”, висуванець від Партії регіонівякий на попередніх виборах йшов у депутати не від влади, а від опозиції.

Дмитро Корж – екс-депутат Бучанської ради, чинний член виконкому ради, висунутий від Народної партії”.

Ігор Кулаков – висуванець і член КПУ.

Костянтин Руденко – екс-міліцянт, висуванець ВО Свобода.

Олексій Побігай – висуванець Пори.

Завершує сімку кандидатів Ігор Роговський – член і висуванець “Радикальної партії”, яку Очолює Олег Ляшко.

Нагадаємо, саме Ляшку та його “радикалам” дістались ділянки в Бучанському лісі, який тепер загороджують від громади майже 10-метровим парканом.

У 2010 році за мандат на цьому окрузі бились аж 20-ро кандидатів.

1 грудня виборців запрошують для волевиявлення на дільницю за адресою вулиця Малиновського, 74. Приміщення школи.

Межі округу на вулицях: Нова, Димитрова, Вокзальна (від 78 – 73 Жовтневої до 122 – 129 Інститутської, Пушкінська (від 40 – 47 Яснополянської до 79 – 82 Вокзальної), Шевченка (від 33 – 46 Яснополянської до 73 – 72 Вокзальної), Ярослава Мудрого, Нове Шосе 2, 4, 6, Яснополянська, Києво-Мироцька від 90 – 55 Яснополянської до 102 – 75 Нове Шосе, військова частина А 2860 У.

Як відомо, у вересні минулого року депутатські повноваження склав Микола Шкаврон, який до Бучанської ради зайшов за списком Партії регіонів.

Свою відмову Шкаврон мотивував поганим станом здоров’я.

Джерела в раді стверджують, що депутат пішов через конфлікт, який в нього стався з чоловіком його рідної сестри, депутатом Київської облради від Партії регіонів Сергієм Ареф’євим.

Попри заяви Шкаврона, що він нездужає, після втрати мандату він алишився заступником голови Києво-Святошинської районної держадміністрації.

За списком Партії регіонів до ради потрапив Михайло Федорченко.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539