В Ірпені розшукують 16-літню дівчинку

0

annaПроти Нового року, 31 грудня, о 13:30 Ганна Степанова вийшла з дому й з того часу рідні її не бачили.

10-класниця з дому тікає не вперше. Правоохоронці кажуть має місце сімейний конфлікт. Донька не може знайти спільну мову з матір’ю.

“Ми вже обшукали всі соцмережі, опитуємо друзів. Попереднього разу вона йшла з дому на 2 дні у 2011 році. Тоді ночувала в парку. З слів матері, так було 3-4 рази, але раніше до правоохоронних органів мати не зверталась,” – розповідає Олена Дорога, начальниця кримінальної міліції у справах дітей Ірпінського МВ.

Вперше Ганни немає вдома стільки днів.

Пошуки правоохоронців ускладнюються тим, що мати забрала в доньки мобільний телефон саме перед втечею з дому.

Міліція вже розклеїла оголошення містом та в маршрутках. Кілька мешканців Ірпеня стверджують, що саме цю дівчину бачили пару днів тому.

З джерел стало відомо, що Ганна, яку у вечірній школі характеризують як досить скромну дівчину, але дещо емоційну, не знайшла порозуміння з матір’ю саме тоді, коли закохалась в старшого за себе чоловіка й він їй не відповів взаємністю.

Батька в Ганни немає, сім’я живе доволі бідно.

На вигляд Ганна має 15 – 17 років. Зріст 160 – 170 см, худорлява, волосся довге, каштанове. Очі сірі. Під нижньою губою ліворуч родима пляма.

Була одягнута в сині джинси, голубу футболку, темна куртка з вставками та каптуром, темні кросівки з зеленими вставками.

Правоохоронці просять максимально поширити інформацію в соцмережах, аби якнайшвидше відшукати дівчину.

Всіх, хто бачив Ганну чи володіє інформацією, що може зарадити пошукам, просять звертатись за номером 102. Діють також і міські телефони (04597) 61-335, 55-179. Або за адресою вулиця Мінеральна, 7-а.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539