Квартири в Бучі: кому пощастило з новим житлом

0

Автор: Світлана Остапа

Після скандальної історії з роздачею квартир до Дня святого Миколая нас цікавило питання, чи повернув екс-заступник міського голови Генадій Дмитренко свою квартиру, яка після скардального сюжету на СТБ дивним чином перетворилася на кімнату.

Мотивація була доволі цікавою: квартиру Дмитренко потребував тому, що йому з Києва далеко їздити у Бучу на роботу.

Як бучанці, котра майже все життя пропрацювала в Києві, мені така аргументація видається вкрай дивною, тим більше, що як журналіст і депутат я точно знаю: в Бучі є багатодітні сім’ї, які потребують житла й живуть все життя по гуртожитках.

Пригадую, як торік ще одна посадова особа Бучі жалілась, що їздить машиною, а витрати на бензин ніхто не відшкодовує. Громадський транспорт, либонь, для посадовців не діє.

Сам Дмитренко після гучного скандалу звільнився, але довго без роботи не сидів — став директором департаменту нагляду за кредитними закладами й бюро кредитних історій. Тому й закономірно виникло питання, що стало з його службовим житлом у Бучі.

Як з’ясувалось, виконком, який обрали депутати цієї каденції, роздав з 17 листопада 2010 року 12 квартир.

lyst

Працівники освіти й педагоги отримали 5 квартир. На квоту правоохоронців припало 3 квартири. По одній квартирі отримали: працівник УЖКГ, працівник управління юстиції, працівник виконкому Бучанської ради та священослужитель.

У своїй відповіді виконком Бучі запевнив, що Дмитренко уне не має службового житла в Бучі, оскільки звільнився, й відповідне рішення було скасовано.

Але скандальний Дмитренко не затримався на новому місці роботи в місті Києві. Як не дивно, при новій владі він десь місяць томуподався на Житомирщину.

На сайті Житомирської обласної ради він віднедавна значиться як перший заступник очільника ОДА.

ostapaАвторка: Світлана Остапа — журналістка, депутатка Бучанської міської ради

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539