Броню доправили і перевірили на міць

1

siteБрати з Приірпіння доїхали з бронею, раціями та біноклями за призначенням.

Амуніцію та провізію, яку передала громада Приірпіння, одразу привезли до замкомандира роти Ігоря Домбровського.

“Ми розподілили рації між блокпостами. Це дуже хороші пристрої з прекрасним радіусом дії. У нас тут хлопці купували за свої кошти з радіусом дії всього 500 метрів. Ці ж рації — професійні”, — розповідає Домбровський.

“Броню перевірили одразу ж. Стріляли, й вона випробування витримала”, — розповідає Домбровський.

Бронежилети та рації Домбровський передавав воякам особисто в руки.

Dombrov

“Домбровський перевіряв у себе, а ми у себе. Ми навіть перевірили броню на предмет захисту від забороненої зброї часів Афгану. З 15 метрів стріляли з АК 74, калібр 7,62. Куля зі сталевою серцевиною залишила лише незначну плямку”, — розповідає Сергій, який віз передачу до наших на Схід.

Кілька заборонених куль старого зразка знайшли армійці на полі бою. Але навіть вони, як виявилось, не пробивають броню українського виробництва, що вище 4-го класу захисту.

kulia

Редакція сайту і далі працює над формувавнням передач на фронт. Охочі допомогти можуть писати на скриньку pigmaliones(@-знак)gmail . com.

1 Comment

  1. Ірина 3 Червня 2014 at 12:46

    Люди! я і вся наша сім’я від щирого серця дякуємо вам за допомогу нашим мобілізованим хлопцям! Дуже хвилююсь за свого брата, який до добровільної мобілізації тримав в руках зброю тільки на воєнній кафедрі в інституті. Молюсь, щоб все це жахіття якнайшвидше закінчилося… Сестра І. Домбровського

    93.72.88.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539