Гральний бізнес Приірпіння

2

gamerКілька рейдів правоохоронців довели, що в Бучі, Ірпені та Ворзелі діяли гральні автомати. Такий азартний бізнес в Україні — поза законом.

Ігрові автомати працювали під прикриттям державних лотерей та більярд-клубу.

Під час операції правоохоронці вилучили майже три десятки гральних автоматів. Разом із ними вилучили системні блоки, монітори, телевізори та документацію грального бізнесу.

Техніку як речовий доказ передали на зберігання у спеціалізовану організацію.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо цієї справи.

Організаторам загрожує штраф від 170 тисяч гривень до 680 тисяч  гривень (від 10 тисяч до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів) із конфіскацією грального обладнання.

Результати слідства контролює прокуратура Ірпеня. 

Редакція “Сайту громади Приірпіння” звертається до всіх читачів із проханням: якщо вам відомо, де у Приірпінні діють такі заклади, сповіщайте нас про це за електронною адресою pigmaliones # gmail.com, у коментарях під статтею або пишіть заяви до правоохоронних органів.

2 коментарі

  1. Роман 17 Червня 2014 at 23:52

    Ирпень, вокзал, кафешка напротив магазина “Руслан”, бильярдный зал, бронедверь слева в конце зала, вход через фейс-контроль, внутри работают игровые автоматы, надеюсь помог

  2. Богдан 20 Червня 2014 at 19:05

    Чому забули за Коцюбинське,там процвітае гральний бізнес.

    192.162.135.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539