Коцюбинчани вирушили в зону АТО

0

smihБрати Сергій та Костянтин, котрі мешкають у Коцюбинському, після 10-денної відпустки у середу зранку вирушили на Схід.

Односельці прийшли провести їх і передати харчі, засоби гігієни, мішки для бліндажів, карти пам’яті для фотоапаратів, листи та малюнки від дітей.

По допомогу для солдатів у зоні АТО до коцюбинчан традиційно звернулася редакція “Сайту громади Приірпіння”.

Одна з жінок зумисне зібрала й принесла малюнки своєї доньки Олександри та написала солдатам листи.

malunky

Допомогу на фронт ніс найменший, 3-річний Даня з вулиці Пономарьова.

danil

Максим із сестрою Олександрою готують передачу на фронт уже не вперше.

maks

Маленька Саша минулого разу, коли принесла передачу в зону АТО, випробовувала біноклі.

binikol

Допомагати прийшли й інші мешканці Меблевої, прочитавши оголошення активістів.

ludy

“Один з чоловіків — Ігор, коли я клеїла оголошення, підійшов до мене і запитав: хто організовує передачу на фронт. Отримавши відповідь, виніс солдатам бінокль. Сказав, що купував собі, але там він потрібніший. Передав вітання захисникам Біличанського лісу”, — розповідає Людмила Нагненко, мешканка Лісової.

Бінокль від активіста передали.

binokl

“Нам там телевізорів навезли, але нема чого дивитись — там Раша-ТВ одне. А треба б кілька холодильників маленьких. Ще треба тепловізор хоча б один (на півтори тисячі), бо коли йдемо в розвідку, треба бачити і розуміти, куди йдем. Ще хоча б 4 рації Моторола”, — говорить коцюбинчанин Сергій.

“Треба хорошу форму військову, щоб не плавилась під час поранень й не прилипала до тіла. Є така форма, що тліє, а не плавиться. Білизну можна, спальників теж на всіх не вистачає”, — додає Сергій.

Оскільки в селищі ще залишаються двоє військових, які приїхали у відпустку дещо пізніше й від’їздитимуть в зону АТО через кілька днів, то їм передадуть речі за списком, який склав Домбровський.

Увечері в середу Сергій та Костянтин проінформували редакцію, що успішно доїхали до місця події та зустрілися із замкомандиром роти — нашим земляком Ігорем Домбровським.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539