“Технікопад”: кандидати масово залишили 96-й округ

0

Було 50 кандидатів, а стало 38. У 96-му окрузі поменшало на 12-ть претендентів на мандат нардепа.

Від боротьби за право представляти народ відмовився Роман Буковський, який представляє “Опозиційний блок”, що на Київщині має доволі низький рейтинг, бо уособлює екс-“регоіналів”.

Буковський – член виконкому Новопетрівської ради, який є директором КП ФК “Межигір’я”.

Окрім футболу в Нових Петрівцях Роман Буковський має звичне для політиків захоплення – будує будинки.

За ним знялась найбільша група техкандидатів, властивості файлів програм яких мали багато спільного “admin hotel” або “hotel”.

Так до цієї потужної групи техніків увійшли: безробітні кияни Ярослав Гаврищук, Віталій Котенко, Олександр Малько, Вікторія Плетньова та Микола Юрченко; заступниця директора з економічних питань КП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Оболонського району столиці Марина Животівська;

Не знялась лише з цієї групи мешканка Софіївської борщагівки, методистка та фахівець з корпоративних заходів ТОВ “Амірта” Олена Косар.

“Під час аналізу 96-го округу ми виявили групу з 8-ми техкандидатів. Було доволі дивно бачити з-поміж них “демальянсівця” Андрія Говоруху, осільки вже була кандидатка Олена Мінич, яка офіційно представляла цю політсилу,” – розповідає журнаілстка Ірина Федорів, яка аналізує округи Приірпіння, Святошинського, Голосіївського та Оболонського районів столиці для сайтів громад.

“Гацько виключив Говоруху з партії. Стало очевидним, що група техніків просто викрита. Залишається питання, чому не встигла подати заяву Косар до 13-го числа. Можливо, Косар просто не розшукали вчасно або на сайті ЦВК ще не поновили інформацію,” – припускає Федорів.

Уже не хоче в парламент і киянин та самовисуванець Олександр Бовсуновський, який очолює центр по роботі з дітьми та молоддю.

Так само зникло бажання і у вишгородського адвоката Олександра Модлинського.

І різко зникло бажання йти в парламент разом із шефом екс-регіоналом Анатолієм Федоруком – заступниці міського голови із соціально-гуманітарних питань Ларисі Матюшенко.

Окрім техніків, знявся і реальний претендент – УДАР-івець Роман Дяченко, який очолює Бородянську районну організацію УДАР-у з березня 2013-го року.

Як і обіцяв УДАР, з двох членів партії на окрузі залишився лише один – Гладченко Анатолій – депутат міської ради Славутича, але він іде як самовисуванець.

За інформацією з ЦВК кандидатам не повертають заставу і не відкликають їхніх членів ДВК, які можуть працювати на інших кандидатів, головно на тих, хто формував пул технічних кандидатів.

Але виборці в Бучі завдяки “технікопаду” можуть зітхнути з полегшенням – бюлетень для них скоротиться більше, ніж на одну п’яту. Чого не скажеш про інших мешканців Приіпіння, оскільки в 95-му окрузі, як було 30-ть кандидатів, так і залишається.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539