Як політики виконують свої обіцянки

1

Між двома кумами мером Бучі екс-“регоіналом” Анатолієм Федоруком та міським головою Ірпеня Володимиром Карплюком стався розкол. Кожен із них тепер їздить по сусідніх селищах та містечках і агітує приєднатись до Бучі чи Ірпеня.

Про те, що куми розсварилися, редакцію “Громади Приіпіння” проінформувало одразу кліька джерел у двох радах.

“Знаєте, не треба ходити далеко. От приїздять в Гостомель, з якого я родом і розповідають, що приєднання до Бучі дасть їм новий рівень благоустрою. Я точно знаю, які це обіцянки політиків. Рік тому Анатолій Федорук особисто обіцяв, що на Тарасівській у Бучі облаштує парковання та висадить дерева,” – розповідає журналістка Олена Жежера, яка разом із колегами з СТБ віддала свою журналістську премію для закупівлі та встановлення каруселей в Бучі та Коцюбинському.

“Пройшов рік – а у нас парковання не зроблене, дерева не висаджені. Зате триває агіттур Приірпінням щодо приєднання. Але, як показує досвід, громада не має сподіватися на благо з боку наших міських голів і має ініціювати процеси сама,” – додає Жежера.

Журналістка в соцмережі оголосила про збір коштів на тенісний стіл поряд із новим дитмайданчиком.

1

Через тиждень з активістами зв’язався помічник нардепа екс-“регіонала” Ярослава Москаленка й повідомив, що депутат готовий допомогти мешканцям свого округу.

“За частину майданчику, на якій запланували встановлення тенісного столу, довелося трошки повоювати з деякими автовласниками. Але зрештою, всі з розумінням поставилися до ідеї не паркуватися на зоні відпочинку,” – зазначає місцева Вероніка.

1

Хоча більшість і були за майданчик, питання парковки, яку обіцяв організувати міський голова Федорук, лишається відкритим.

Поки чоловіки встановлювали тенісний стіл, діти з батьками вирішили прибрати територію за будинком, на якій хочуть зробити додаткові паркомісця.

1

Діти зібрали 3 мішки пляшок.

1

“Вони так щиро дивувалися, коли знаходили чергову пляшку з-під пива чи горілки. Питали, а де ці пляшки взялися на полі. Дорослі віджартовувалися, що їх напевно посадили й чекають на врожай”, – розповідає одна з учасниць прибирання.

Аби розвантажити від машин дитячий майданчик мешканці бідинків 10г та 10д написали звернення до міського голови Бучі Анатолія Федорука з проханням допомогти облаштувати паркомісця.

1

Майданчик обгородили шинами.

1

А потім усі разом їх пофарбували.

1

“Ми звичайно, чекали, що наш міський голова виконає обіцянку, яку дав минулого року – облаштує нам майданчик парканом, але не дочекалися. Також не дочекалися обіцяних саджанців та лавочок“, – говорить учасник прибирання Сергій.

Лавочку придбали і встановили за власні кошти.

1

Першими тенісний стіл випробували на міцність чоловіки, що його встановлювали.

“Я зазвичай ходжу до школи грати в теніс. Але це добре, що стіл з’явився у нас, можна буде пограти й дітей повчити. Спорт – це здоров’я”, – говорить бучанець Володимир.

1

До тенісного столу  вже шикуються в чергу.

1

А поки бучанці, як і мешканці Ірпеня, де міський голова протизаконно знищив парк одразу ж після виборів, самі вирішують свої проблеми, агіттур міських голів та кумів за приєднання у рік місцевих виборів триває.

1

Після зробленої пропозиції, згідно з новим законодавством, влада населеного пунтку, якому пропонують об’єднатись, має 30 днів для проведення обговорення з членами територіальної громади.

1 Comment

  1. Автошка 29 Квітня 2015 at 09:40

    Простым людям посвящается!
    Когда Вы наконец поймете что Карплюк и Федорук это застройщики и бизнесмены. Да, они сделают пару лавочек и положат свою тротуарную плитку в городе. Но украдут у города намного больше. Их интересуют ресурсы. Земля и доступ к бюджетным средствам. Ради этого они готовы быть артистами. Рассказывать людям сказки про европейские города и т.д. Сколько Федорук и Карплюк дали участков бойцам АТО? НОЛЬ. То Генплана нет, то границы не утверждены. Это просто ПЛЕВОК в сторону ветеранов и их семей. Раньше всегда депутаты выдавали землю за границами населенных пунктов Бучи и Ирпеня . И ничего. Только спустя года прокуратура таки подавали иски об отмене этих решений. Но там уже стояли дома известных застройщиков. Так что же мешает сейчас дать землю в лесу бойцам АТО??? 100 процентов что не боязнь прокуратуры , а просто ЖАДНОСТЬ. Поэтому вывод ОДИН- Карплюк и Федорук это ДЕРИБАНЩИКИ. Нам с ними не по пути!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539