Громадські слухання забудовників: “Нові обличчя” – це “ригівський” реванш!

0

У четвер Правий сектор чатував не лише поблизу Коцюбинського, де хотів захапати дитсадок депутат в рясі Коля Ільницький.

Бійці 11 ЗБАТ ДУК ПС, осередок Правого Сектору у м. Ірпінь, 24 сотня Самооборони Майдану, ветерани-афганці, учасники АТО скоординовано з громадою зібрались на “слухання”.

Хворі на “бабло” нові обличчя, винайшли новий спосіб, як ошукати громаду. Окрім ірпінського люду, мандати на голосування отримав натовп, який не мав місцевої реєстрації. Це на вигляд були заробітчани з майданчиків забудовників Приірпіння, вірна масовка “ригів” та “вато”-переселенці (не плутати з реальними біженцями).

Безумовно, за такого стану речей ні про які слухання мови не йшло!

Громада скандувала: “Мікрофон!” Вимагаючи, аби дали висловитися учаснику російсько-Української війни та місцевому активістові Ігореві Домбровському.

Далі громада почала скандувати секретарю міськради Юрієві Денисенкові “Геть!”, а Домбровський показував йому красномовно жестом, аби той прибрався зі сцени.

“Дуже приємно бачити, як свідомий активіст, який збурив громаду до порушення зараз тікає з зали,” – сказав у мікрофон, яким не бажав ділитися, Денисенко.

Це була відверта брехня, що видно на відео. Домбровський з зали не вийшов. Просто став під сцену.

“Хто тікає? Хто тікає?” – почали вигукувати люди, але секретар ради їх просто ігнорував.

Денисенко був доволі красномовний:

“Я хочу сказати те, що я хочу сказати,” – промовив на загал Денисенко, а далі заявив чоловіку, що у нього просив мікрофон, що звернеться до правоохоронних органів.

“Я не хочу вам передавати мікрофон, тому, що це незаконно,” – заявив адвокат Юрій Денисенко. – “…Є розпорядження міського голови. Згідно з законом, я організовую проведення даного заходу. Якщо громада не хоче, значить закінчується захід. Все… Якщо громада того не хоче, значить Денисенко оголошує збори закритими. До побачення!”

У Денисенка просили всього лише мікрофон, а він фактично гукав на допомогу міліцію.

“Мікрофон – не ваша власність! Мікрофон – не Ваша власність!” – гукали люди із зали.

Попри те, що чоловіки Денисенка не торкалися й один із них демонстративно підняв руки вгору, Денисенко увійшов в роль великомученика:

“Ви зараз свідки, як відбувається злочин, тиск на посадову особу… ще раз: не хочете – закрито!”

Денисенко почав спускатися і до нього підійшов екс-нардеп Ігор Мірошниченко, що просив надати мікрофон, аби громада могла продовжити громадське слухання. Він лише торкнувся руки Денисенка і секретар ради заволав у мікрофон, який йому треба був, аби дограти театрально роль:

“Зверніть, будь ласка, увагу! На мене піднімаються руки і б’ють по боках!”

З натовпу іронічно вигукували: “Убілі! Убілі! Ай-ай-ай!”

Хтось, розуміючи, що з такими покидьками, що не слухають громаду, в одному приміщенні гидко перебувати крикнув: “Та хай іде вже!”

І він вийшов під охороною міліціонерів, під крики “Ганьба!”

Далі вдалося таки роздобути мікрофон, але його відключили. Після невеличкої словесної перепалки мікрофон таки включили:

“Ну, ви ж розумієте, що якщо хтось вимикає мікрофон, то це вигідно міській владі! Залишіть у спокої пана Денисенка. Ви матимете можливість висловити йому свою довіру чи недовіру на виборах. Вибори не за горами. Громада зібралася, щоби висловити свою позицію щодо забудови на вулиці Суворова. Ви хочете цю будову чи ні? Громадські слухання, які вигідні владі і забудовнику, ви не проводите, отже, є можливість проговорити стратегію й позицію як боротися. Як зберегти ліс. Зелену зону. Так чи ні?”

Громада погодилась. Стало відомо, що Денисенко забрав із собою усі списки реєстрації на зборах. Саме тому екс-нардеп наголосив на тому, що треба провести ще раз реєстрацію для того, аби оформити належним чином протокол громадських зборів.

“Учора була гарна ідея пікетувати міського голову, бо ви розумієте, що у вашому місті жодне ріщення по забудові без Карплюка не відбувається,” – каже Мірошниченко і громада цьому аплодує.

“Карплюк, знаючи, що будуть ці громадські слухання, яких ви не хочете, завбачливо організував собі відпустку, яка закінчується завтра. Його немає зараз. До речі, навіть в Україні. Тому я пропоную обговорити це все, а на наступний тиждень спланувати колективний похід Ірпеня  в кабінет міського голови. Якщо Карплюк зрозуміє, що Ірпінь оцієї ділянки лісу просто так не віддасть, то він буде діяти на вашому боці, бо вибори не за горами. А ваше завдання сьогодні його змусити працювати на громаду,” – веде далі Мірошниченко.

Нами ж будуть ініційовані всі міри впливу, щоб у подальшому припинити такі “слухання”, та надати громаді право вирішувати свою долю самостійно, без політичних шулерів.

Шановна Громадо Ірпеня! Обираючи “Нові обличчя” ви не отримаєте нічого, окрім “ригівського” реваншу!

Ніхто не збирається вирішувати ваші нагайні проблеми, будувати інфраструктуру, школи або дитячі садки, розвивати малий бізнес.
За два впорядкованих сквери, які робляться для піару, вони випиляють та забудують 100 га лісу та зелених зон. А школи та дитсадки будуть, безумовно… коли замість зеленого Приірпіння тут виросте нова Троєщина.

Не треба чекати на це! Дійте, збирайте громадські слухання по кожному факту незаконної забудови, оскаржуйте, чиніть спротив. Правий Сектор підтримає вас завжди.

БезымянныйАвтор: Друг Домовик, 11 запасний батальйон ДУК, Правий сектор Київської області

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539