Новорічні фото депутатів та активістів: про що мріяли діти

2

“Громада Приірпіння” отримала низку світлин він політиків та активістів із святковими привітаннями громаді.

Ми хочемо нагадати кожному, що був такий прекрасний період в житті – дитинство.

Тоді всі ми були однакові й хотіли практично тих самих речей. Дорослі часто забувають про цінності дитинства, які тоді вважалися недоторканими. Ніхто з опитаних не мріяв бути депутатом чи президентом.

Діти хотіли бути космонавтами, льотчиками, продавцями, адвокатами, лікарями, детективами, моряками…

“Я мріяла стати лікарем. Вітаю “Громаду Приірпіння” з прийдешнім Новим роком. Хотілося б, щоб в лісі не було більше зрубано жодної ялинки, навіть на новорічні свята. Бажаю всім миру, відповідальних і виважених рішень, щоб майбутнє наступних поколінь давало шанс кожному втілити свої мрії в життя”.

Ольга Червакова, народний депутат України

Без імені

Ярослав Москаленко, народний депутат України (на фото – другий праворуч, з маскою ведмедика на голові)

1

Фото зроблене в дитячому садку села Лютіж. Москаленко розповів, що все життя мріяв стати вчителем фізкультури.

Ірина Суслова, народний депутат України.

1

“У віці до 7- 8 років у нас із сестрою фактично була спільна мрія, вірніше ціль цієі мрії була спільна – я мріяла стати підприємцем, щоб заробити необхідну кількість грошей, щоб татові зробити операцію і повернути зір, а Марина мріяла стати лікарем – щоб вилікувати тата. Десь пізніше, з років 10 я зрозуміла що несправедливість у будь-яких проявах мене виводить із себе, і я зрозуміла, що мушу стати адвокатом, щоб захищати людей, які того потребують. Наразі, моя перша і друга мрії майже досягнуті)) Я планую в наступному році тата покласти на обстеження з подальшою операцією в Німеччині (для цього продаю квартиру), і щодо захисту тих, хто цього потребує – наразі, мої повноваження дозволяють боротись із несправедливістю та свавіллям, але додатково я вступила на юридичний факультет, задля того аби незалежно від повноважень могла продовжувати почату справу, у разі чого, в роді адвоката”, – розповідає Суслова.

Ольга Матюшина, селищна голова Коцюбинського

Безымянный

“Я мріяла стати вчителем і викладати. Моя мрія фактично збулася у студентські роки. У Новому році я бажаю всім мирного неба, злагоди та міцного здоров’я, щоб розбудовувати країну задля майбутнього наших дітей.”

Євген Домбрвоський, депутат Коцюбинської селищної ради

Без імені

“Мріяв бути футболістом. І до 20 років серйозно займався спортом. Але потім, на жаль, у мене була травма – розрив зв’язок. У Новому році бажаю всім взаємоповаги і розуміння.”

Микола Єременко, депутат Коцюбинської селищної ради

Безымянный

“У дитинстві життєвим прикладом для мене були двоє моїх дідів, які воювали на полях 2-ї світової війни. Я вважав їх героями, тому мріяв захищати Батьківщину зі зброєю в руках.

Безымянный

На межі 80-х та 90-х разом з батьками брав участь в усіх масових заходах за незалежність України. Відвідував народні віче, скликані В’ячеславом Чорноволом, Степаном Хмарою, носив голодуючим студентам на граніті мінералку та чай. Змалку прагнув стати політиком і продовжити боротьбу цих діяів за самостійну, сильну Україну.”

Юрій Марчук, депутат Гостомельської селищної ради.

1

“В мене уподобання й пріорітети змінювалися. Але я завжди любив тварин і хотів їм допомагати. Мріяв бути ветеринаром”, – розповіда Марчук, який зараз опікується притулком для бездомних тварин в Бородянці.

Олександр Животовський, депутат Бучанської міської ради (на фото – праворуч)

1

“Мріяв бути командиром і хотів бути корисним, щоб мама з татом пишались, а коли питали, що треба для щастя, то в садочку діти відповідали “машина, гроші, телевізор…”, а я казав, щоб будинок був на своїй землі, а ти в ньому господар, от тоді буде щастя… Мати досі часто згадує ці мої слова”, – розповідає Животовський.

Іван Окоєв, депутат Бучанської мської ради

1

“В дитинстві чомусь не було жодного життєвого вибору на майбутнє, і пріоритети часто змінювались. То хотів стати пожежником, то працювати в заповіднику, то надумував стати вчителем, хоч на це вдома було табу, оскільки мати не хотіла, щоб ішов її стежками. Десь уже в класі дев’ятому, одразу після Помаранчевою революції, захотілось іти в політику, бо нічого не змінилось, а змінювати було потрібно багато чого. От через 10 років, досі на цьому шляху, але що зараз про це все думаю, то вже інша історія”, – розповідає Окоєв.

Олексій Гарбуз, депутат Бучанської міської ради

1

У школі мріяв бути мандрівником як Жак-Ів Кусто.

Деякі депутати не знайшли своїх новорічних світлин, але надіслали фото з дитячих років життя. “Громада Приірпіння” вирішила ці фото теж опублікувати.

Світлана Остапа, екс-депутат Бучанської міської ради

1

“Мріяла бути космонавткою, навіть тренувалася – крутилася на каруселі, щоб голова не паморочилася. А потім записалася в спортивну школу, щоб бути сильною і витривалою. Космонавткою не стала, але тренування пішли тільки на користь”, – розповіда, ким хотіла бути Остапа.

Ігор Борзило, екс-депутат Київської обласної ради

1

Борзило мріяв стати пілотом літака. Громаді Приірпіння Борзило похвалився, що його мрія майже збулася – він навчився управляти гелікоптером.

Костянтин Бєдовой, екс-депутат Києво-Святошинської райради, зараз активіст

1

Мріяв бути розвідником.

Активісти

Віктор Бархоленко, бучанець

1

Бархоленко теж мріяв стати пілотом.

Юрій Панок, бучанець (на фото крайній ліворуч)

2

“Спочатку хотів стати лікарем, але мені сказали, що то дуже важка робота. Потім я вирішив стати космонавтом”, – розповідає Панок.

Ольга Андрущак, бучанка

1

 

Оля також мріяла стати космонавткою.

Євген Мельничук, мешкає в Ірпені

Безымянный

“Хотів я стати космонавтом або моряком. У результаті став військовим моряком”.

Олександра Куцан, коцюбинчанка (на фото – ліворуч)

Без імені

“У садку мріяла бути продавцем у молочному відділі. Дуже любила сметану 🙂 Після школи хотіла стати лікарем, працювала в СЕС. Тепер я – активіст. Всім бажаю миру. Це найголовніше, гармонії з собою та громадою. Досягнемо цього – тоді буде щастя!”

Наталія Коломієць, коцюбинчанка

Безымянный

“У дитсадку ми з хлопцями гралися у війну і я мріяла, коли виросту, стати партизаном. У школі вирішила стати лікарем. Стала ж правником і тепер намагаюся допомогти суспільству вилікувати нашу владу. У новому році бажаю нашій владі не хворіти, щоб громаді не доводилося її інтенсивно лікувати чи, не дай Боже, реанімувати.”

Юлія Шиховцева, ірпінчанка

2

“Ким хотіла стати, вже не пам’ятаю, але в родині завжди говорили, що “замашки” в мене на директора зоводу тягнуть”, – жартує Шиховцева.

Журналісти “Громади Приірпіння”

Олена Жежера, журналіст

1

“Довгий час хотіла бути детективом як Шерлок Холмс. Після школи, пам’ятаю, слідкували з друзями за сусідами, навіть вели окремий зошит, куди записували, що той чи інший “об’єкт” зробив, куди пішов, з ким розмовляв, о котрій пішов, о котрій прийшов і т.д. Пізніше мріяла стати письменницею. Хотіла жити десь подалі від людей в горах з видом на море й приймати у себе в будинку випадкових подорожуючих, які б розповідали мені різні цікаві історії, а я б їх записувала. Зрештою, зараз я маю симбіоз дитячих мрій, окрім будиночку біля моря. Але це діло наживне”, – розповідає про що мріяла Жежера.

Ірина Федорів, журналіст та регіональний координатор Громадського руху ЧЕСНО

Безымянный

“У садку я хотіла бути продавцем шоколадок. На той час всі мої друзі колекціонували обгортки шоколадок, які вони їли. Це був початок 90-х. У школі – хотіла спершу стати хірургом. Але мені розказали про клятву Гіппократа. Лікарі мають рятувати всіх. Навіть дуже поганих людей. І я зрозуміла, що не зможу стати лікарем. Далі подумала, що буду адвокатом. Але мені розповіли про таке поняття, як адвокатська таємниця. І я зрозуміла, що якщо мені людина розкаже щось погане про себе – мені доведеться мовчки захищати її інтерес. Тоді мене дуже цікавило, чи можна знайти професію, яка допоможе людям і водночас викриє тих, хто робить погані речі. За умов корумпованої міліції мені порадили бути журналістом.Тому в новому році бажаю всім дітям знайти те, що підходить по духу кожному, а дорослим не забувати, що в дитинстві ми всі хотіли чогось світлого і правильного”.

“Громада Приірпіння” чекає на фото всіх політиків та активістів Приірпіння з коментарями, ким ви хотіли стати у дитинстві (pigmaliones@gmail.com). Матеріали буде оновлюватися.

Читачам “Громада Приірпіння” дякує, що залишаєтесь з нами 6-й рік й долучаєтесь до розбудови громади.

Вітаємо всіх із прийдешніми святами. Миру всім нам.

2 коментарі

  1. Андрій Мельник 6 Січня 2016 at 17:55

    Дорога редакція! Пишу і плачу!
    Чому у вас така вибіркова редакційна політика?
    Чому ви у кожній публікації одних називаєте екс-регіоналами, а от про Ярослава Москаленка постійно забуваєте написати, що він не лише екс-регіонал та екс-соратник Вітька Януковича, а й голосував двома руками за диктаторські закони 16 січня?
    Повірю у чесність вашого сайту, якщо допишете у цю публікацію, що Ярослав Москаленко – екс-регіонал.
    Допишете чи знайдете тисячу причин, чому не допишете? )

    • Iryna Fedoriv 19 Грудня 2016 at 15:29

      У новорічній підбірці ми свідомо не писали про те, хто з якої політсили. Подивіться новини на сайті про Москаленка. Там є ця інфомрація.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539