Фігурант антикорупційних розслідувань Карплюк мріє бути “Людиною року”

0

На сайті “Людина року” Володимир Карплюк значиться, як один з кандидатів у номінації “Людина року”. У громадській організації, яка проводить цей конкурс телефоном повідомили, що остаточне рішення приймають члени вищої академічної ради, до якої входять в тому числі й нардепи. Також у “Людині року” зазначили, що громадська організація існує за пожертви спонсорів, інформацію про яких можна знайти на сайті

“Мене розриває на дрібні, дуже дрібні шматочки від злості! Вова-67, ну мер ірпінський, який надерибанив земельки і задекларував 67 квартирок, проти якого відкрито кримінальне провадження… Оця бідося, аля нові обличчя, номінується в “Людина року” – кращий мер… Не знаю, хто проводить цей продажний конкурс, але думаю до справ Вови-67 та його кума-рига Федорука можна спокійно долучвти. А потім дружну посадку – а-ля “банда року”, – написала у соцмережі Олександра Устинова з Центру протидії корупції.

Без імені

Про те, що тут місця купуються й продаються знають не лише журналісти, але й місцеві депутати.

Безымянный

Нардепи також не залишились осторонь і критикують премію “Людина року”.

Безымянный

Активісти наголошували перед місцевими виборами, що у Приірпінні балотуються політики – фігуранти антикорупційних розслідувань.

Без імені

На цій інфографіці Карплюк зображений із своїм кумом екс-регіоналом Анатолієм Федоруком, який є мером Бучі. Як і Карплюка, кума Федорука теж включали до рейтингів.

Ось така інфографіка у ЗМІ за кілька тижнів до парламентьких виборів, в яких брав участь Федорук, і за рік до міських.

Безымянный

І цю інформацію без жодних гіперлінків надрукувало RegioNews.

Безымянный

А засновник цієї інформаційної агенції – не хто інший, як знаний політтехнолог Петро Щербина, який обслуговував Аделаджу, а тепер взявся за кумів -забудовників – Федорука і Володимира Карплюка й став другим номером “Нових облич”.

b

“А робили цей рейтинг уже не журналісти, не ЗМІ, а дві кафедри – соціології та психології – Київського університету імені Тараса Шевченка. Це дослідження кафедри зробили у вересні – щойно розпочався навчальний рік (яка оперативність перед виборами і працелюбність у перший же місяць роботи!) і наголошують, що головний критерій дослідження – це комфортність проживання. Цікаво чи встигли у вересні  працівники кафедри завітати в Бучу та ВСІ інші міста неокупованої України й пройтися ними? Може, тоді вони б побачили іншу Бучу, якби дійсно стояла задача зробити справжній рейтинг роботи мерів, враховуючи те, скільки рекреаційних зон знищено в угоду корумпованим схемам?” – писала у своїй колонці бучанка Ірина Влащук.

Але одним псевдорейтингом справа не обмежилася. Виборці побачили агітки, де, Федорука прідтримав під час виборів мер № 1 з попереднього рейтингу – голова “Самопомочі” Андрій Садовий.

Безымянный

Хоча насправді “Самопоміч” підтримувала іншого кандидата у цьому окрузі.

IMG_5303

На сайті можна знайти вичерпний список кандидатів, який підтримує ця політична партія і Федорук до тих, кого підтримує міський голова Львова не входить. Там дійсно значиться Лісничий.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539