Герої гинуть на Донбасі, донька депутатки від “Нових облич” розважає українофобів у Москві

1

У мене є друг Андрій. У 2014 році він пережив Іловайськ і не думав коли-небудь знову повертатися на війну. Проте не витримав, цієї зими знову рушив на передову. Його новорічні свята пройшли екзотично – у автоматних перестрілках з ворожими ДРГ та у закрижанілих бліндажах. Салютів теж вистачало – російська армія щедро засівала мінами позиції його бригади.

Проте не у всіх був такий “шикарний” Новий рік. Донька депутатки від “Нових облич” Наталі Лободи – Світлана в цей період у поті чола свого заробляла гроші на прожиття.

І не де-небудь, а в самому центрі держави-агресора – у Москві. Розважала там українофобів. Для зручності процесу навіть трикімнатну квартиру віремонтувала, яку нібито подарувала бабуся. Тепер живе поближче до Путіна.

Не оминула нагоди донька депутатки Ірпінської ради підзаробити грошенят на різдвяному концерті Григорія Лепса у Сочі. І не зупинив співачку той факт, що Лепс підтримує політику Путіна щодо України.

Так, в лютому цього року Лобода співала разом із Кобзоном в одному із московських ресторанів. Мило спілкувалась із Анастасією Волочковою, яка вважає Крим невід’ємною частиною Росії. Веселила московську “золоту молодь” на день св Валентина. Про це повідомляє “Русский мир”.

Без імені

Обслуговувала Лобода російський олігархат і в 2015, і в 2014 роках. Так Лобода виступала на день Москви у 2014 році. Вона вимагала, щоб українські журналісти витерли її фото із заходу.

Саме тоді, коли гинули захисники Іловайська, ДАП та Дебальцевого донька представниці “Нових облич” лизала руки своїм кремлівським спонсорам та їх педерастичним скоморохам. А ті у свою чергу жбурляли їй долари та різні грамоти, рясно залиті кров’ю українських бійців. Але чого не стерпиш заради грошей? От і питання, якому дусі, виховують своїх дітей депутати від “Нових облич”?

З Світланою наче все зрозуміло, а що ж її матір – Наталія Лобода? Що вона забула у місцевому самоврядуванні Приірпіння?

“Біля нашого будинку знаходиться величезний красивий ліс, який я знаю ще з дитинства. І коли його вирішили зрубати, забудувавши це місце багатоповерхівками, вона підняла на вуха все місто. Вона у нас громадська активістка”, – розповідала про свою матір співачка-заробітчанка.

Важко не погодитися, збереження зелених зон – благородна мета, але… Чому Наталія Лобода пішла захищати ліс від забудовників у партію забудовників? Чому про її громадські екологічні ініціативи ніхто досі не чув? Що в даному напрямку вже встигла зробити старша Лобода? Захищала ліс від своїх же однопартійців на Єсєніна? Чи може відстоювала табір “Дружба”? Або підняла ґвалт з приводу зрубаних дерев по вулиці Шевченка?

Залишу ці питання без відповідей, бо вони риторичні. Очевидно, що мама, донька, та вся їхня партія однаково люблять зелений колір. Проте не лісів.

БезымянныйАвтор: Микола Єременко, учасник російсько-Української війни

 

 

 

 

1 Comment

  1. Григорій Айлбібек 21 Березня 2016 at 19:43

    Обслуговував Євген Домбровський російський олігархат і в 2015, і в 2014 роках. Заробляв гроші для своїх хазяїв з Банку Москви, працюючи на посаді провідного економіста.

    Саме тоді, коли гинули захисники Іловайська, ДАП та Дебальцевого
    Але чого не стерпиш заради грошей? От і питання, в якому дусі виховує своїх
    депутатів фракція “Сила народу”?

    Правда, пане Миколо?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539