Інформація про статки депутатів Домбровських

1

Перша декларація, яка надійшла до “Громади Приірпіння” – це декларація депутата Коцюбинської селищної ради Євгена Домбровського.

За рівнем доходу на члена сім’ї у 2014 року депутат фракції “Свобода” увійшов до топ-5 найбагатших депутатів Коцюбинської ради. Торік його доходи були майже на тому ж рівні, що і в 2014 році.

За 2015 рік члени його сім’ї заробили 150 тисяч гривень. Майже весь дохід депутата та його сім’ї – заробітна платня. Депутат Євген Домбровський заробив за рік 109 279 гривень.  І на додачу 654 гривень на відсотках.

Без імені2

Минулого року він вклав у банк 3 800 гривень.

Без імені2

Нагадаємо, зарплата Домброського у 2014 році склала 106 874 гривні. У членах його сім’ї зазначені родичі, з якими він веде спільний побут, – дружина, з якою депутат та мати. Домбровський-молодший виховує сина. Заробітна платня родичів у 2014 році склала 79 767 гривень. Допомога по безробіттю 56 736 гривень, яку отримала мати депутата. У 2015 році, згідно з декларацією, мати таку допомогу не отримує, оскільки всі доходи зазначені у графі заробітна платня.

У власності, як і раніше, у депутата Домбровського половина житлового будинку площею 79,8 м2. А також половина земельної ділянки площею 0,05 га. Інша половина майна перебуває у власності або матері, або дружини. Також у власності є половина гаража площею 24 м2.

Декларацію “Громаді Приірпіння” надіслав і депутат облради “свободівець” Ігор Домбровський, який є рідним батьком депутата Коцюбинської селищної ради.

links (2)

За рік його дохід склав 161 470 гривень. Більша частина – матеріальна допомога та допомога по безробіттю. Домбровський у 2014 році пішов добровольцем на фронт і після демобілізації став на біржу праці.

Без імені2

Ігор Домбровський також є помічником нардепа, але працює на громадських засадах.  Депутат облради володіє цінними паперами вартістю 18 314 гривень. У Домбровського в Ірпені є у власності земельна ділянка 10 соток та третина квартири площею 53 м2. З транспортних засобів – Daewoo Sens 2007 року випуску.

Без імені2

У дружини Домбрвоського, яка за рік заробила 150 тисяч гривень, значиться таке ж майно, що й в декларації депутата-сина.

Нагадаємо, що свою декларацію найпершою для громади оприлюднила голова смт Коцюбинське Ольга Матюшина.

Просимо інших депутатів та голів (Ірпінської, Бучанської, Гостомельської, Ворзельської та Коцюбинської ради) надсилати свої декларації “Громаді Приірпіння” за адресою pigmaliones@gmail.com.

1 Comment

  1. Григорій Айлбібек 5 Квітня 2016 at 20:28

    Отож. пункт перший, відсутній заголовок декларації. Як відрізнити декларацію Домбровського старшого від декларації молодшого…? Залишається вірити на слово.. А кому вірити? стаття не має автора… Повна маячня….

    Домбровський після демобілізації став на біржу праці.
    За півроку чи рік не знайде роботи у Києві лише той, хто насправді не шукає роботу….Той, хто не хоче працювати, або той, хто не вміє нічого, крім як жити на подачки платників податків (матеріальні допомоги та допомога по безробіттю), їсти за жінчині гроші та ходити з мантрою “громада” з сесії на сесію, з суду на суд…

    Сподіваюся, пане Ігоре, Іванка Бек дасть Вам чернеточку з відповіддю, якщо раптом захочете відповісти…

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539