Як 16-річний хлопець організував всеукраїнські змагання

0

Спочатку мій син Дмитро займався футболом, потім тенісом, парусним спортом, плаванням, гімнастикою, дзюдо. У 10 років зупинився на спортивному орієнтуванні. Це досить поширений спорт у Європі там  спортивним орієнтуванням займаються сім’ями. У 14 років він став кандидатом у майстри спорту та почав проводити змагання.

Спортивне орієнтування має досить широкий спектр активностей. На тренуваннях плавають, бігають, катаються на роликах, взимку – на лижах. Цей вид спорту  складний та багатокомпонентний, в якому для досягнення високого результату необхідно в рівній мірі володіти всіма компонентами: фізичною, технічною, тактичною, психологічною та інтегральною підготовленістю.

Без імені

Також дуже вагомим аргументом у виборі спорту  став тренерський склад.

Без імені

Двічі на рік син представляє нашу країну у Європі у складі збірної.

Без імені

Перші змагання були проведені для своєї команди,тренер попросив Дмитра провести  тренування,так як він був відсутній у країні, а Дмитро вирішив провести змагання з призами. Тоді було близько 30 учасників. Призи готував сам на свої заощадження. Всім учасникам сподобалась дистанція та схема проведення. Думаю що їх позитивні відгуки і стали поштовхом для Дмитра в подальшому проводити змагання. Назву він придумав сам  та розвиває її як бренд.

Без імені

BelichiCUP 2016 проводяться по віковим групам від 10 до 100 років. Для змагання син сам придумав нагороди.

Без імені

Цьогоріч взяло участь 228 людей (від 9 до 75 років).Також було організовано дитячий лабіринт з 3 до 8 років. У змаганнях взяли участь спортсмени з Києва та області, Вінниці, Житомира, Херсону, Дніпропетровська, Черкащини, Львова, Харкова, Сум, АР Крим.

Без імені

З-поміж переможців є і коцюбинчани, зокрема Юля Трохимчук посіла 3 місце в групі дівчата 16років, Маша Тимощук – 1 місце в групі жінки 20 років.

Без імені

та Артем Князев в групі хлопці 16 років –  1 місце.

Без імені

Було 2 арени змагань: одна – в Нацпарку поблизу озера…

Без імені

А друга біля школи, де проходять безкоштовні тренування.

Без імені

Дистанції планує Віталій Гичко. Він нещодавно відлетів на змагання в Швецію.

Дмитро ставить собі за ціль проведення змагань ,популяризацію цього виду спорту в Україні. А я у свою чергу тішуся, що він робить це для розвитку українського спорту.

БезымянныйАвторка: Олександра Куцан, коцюбинчанка

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539