Запрошуємо всіх на “Форум ОСББ” – Будинок культури, 23 червня

0

З 1 липня 2016 року вступає в дію положення Закону України No417 “Про особливості здійснення права власності у багатоквартирних будинків”, відповідно до якого всім будинкам, в яких не визначено форму управління власниками самостійно, органом місцевого самоврядування буде визначено управителя.

На жаль, в нашому селищі не було проведено жодного інформаційного заходу щодо цього важливого Закону.  Тому жителі багатоквартирних будинків не мають інформації про наслідки бездіяльності і невиконання цього закону.

Це питання надзвичайно важливе для нашого селища тому активна громада разом з “Центр допомоги співласників ОСББ” вирішили провести “Форум ОСББ в Коцюбинському”. Центр не вперше допомагає містам та селищам в проведенні інформаційних заходів щодо запровадження Закону України. Експерти та засновники ОСББ не тільки нададуть інструкції та пояснять механізми запровадження та роботи ОСББ, а також поділяться досвідом впровадження ОСББ, які перешкоди та складності виникають в цьому процесі.

“Форум ОСББ” ­ це безкоштовний практичний інтенсив по формуванню та функціонуванню ОСББ.

Без імені

Ось теми, які будуть висвітлюватися:

Переваги та недоліки ОСББ та інших форм властності

Наслідки відсутності ОСББ

Процес та механіз створення ОСББ

Робота ОСББ, тарифи та боржники.

З організацією форуму для громади допомагали: Тетяна Щербакова, Наталія Пилипенко, Ірина Латиш та інші активісти, яким ми дуже вдячні.

Вхід вільний. Приходьте та дізнайтесь все про ОСББ. Маєте право знати!

Без іменіАвторка: Ірина Анікеєва, коцюбинчанка – мешканка вул. Пономарьова

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539