Округ Залізнична та Доківська: Активістка Буток VS дерибанник лісу Євстєфєєв

0

Меблева та приватний сектор написали про своїх кандидатів. Залізнична має найбільше горе з тим, хто йде на вибори втретє. Я вважаю, що всі ми, хто тут живе, дуже завинили перед громадою. Ми двічі обирали немісцевого Владислава Євстєфєєва. Вже всі телеканали, мабуть, показали інформацію про те, що він має майже 100 ділянок лісу у нашому національному парку.

Далі ми дізналися, що його заробітна платня просто мізерна. З двома дітьми він буцімто виживає на 8,5 тисяч гривень. І при цьому в його декларації, яку він подав до селищної ради йдеться про те, що він вклав до статутного капіталу майже 8 мільйонів (!!!) гривень. Як можна заробляти в рік 8 тисяч гривень і утримувати дітей, а на наступний рік внести майже 8 мільйонів у статутний капітал?

І от він йде на вибори знову і виставляє свою кандидатуру. Як і на Меблевій у нас нема кандидата від Нових облич. Це і зрозуміло. Якщо на Меблевій кандидатом від партії Нові обличчя є адвокат Садовського – “самовисуванець” Леонід Танцюра, то у нас Нові обличчя підтримують, очевидно, – Владислава Євстєфєєва.

Це видно навіть по паркану, який встановили на окрузі. Такий самісінький на Лісовій зробили для того, щоб пройшла Узерчук, а на Пономарьова, щоб пройшов Рожанський. Тому це очевидні речі, що він їм потрібен в раді, щоб завершити розпочате з лісом.

Без імені

Це банальний підкуп виборців. Продамося за лавки, паркани, тоді ці люди заберуть у нас ліс, бюджетні гроші. А їм це треба для того, щоб Коцюбинське перестало бути самостійним. Саме тому з подачі Євстєфєєва голосували депутати Нових облич на таємній сесії на підтримку приєднання до Ірпеня. Він це рішення диктував з смс. Тобто це теж несамостійний гравець. Хто за ним стоїть писали вже на Українській правді.

Він разом з Карплюком хотів розпочати будівництво навпроти школи № 18, але паркан зняли завдяки активістам.

Активісти їм не дали це зробити. Тому відсутність кандидата від Нових облич тільки показує, що вони всі сили і голоси спрямовують на цього кандидата, бо їм треба завершити і дерибан лісу, і об’єднання з Ірпенем без волі громади.

Але є люди, які ведуть постійно боротьбу з тим, щоб наші права не порушувалися. Моя сусідка Людмила Буток не просто з іншими активістами ходила на суд. Вони скасували незаконне рішення Коцюбинської селищної ради про приєднання до Ірпеня.

Без імені

Коли ми були на сесії, то бачили, що саме його лобіювали Нові обличчя як кандидата на голову комісії з питань містобудування. Це він протягував наприкінці минулої каденції за підтримки Садовського зонування, щоб забудувати ліс.

Євстєфєєв очолював за минулої каденції депутатську групу “Спільна мета”. І туди увійшли мало не всі депутати, які підтримували Вадима Садовського, в тому числі Олександр Хвостенко, Сергій Ясінєв, Ігор Рожанський, Олексій Олійник, Іван Лизун, Юлія Главацька. Всі вони з старої команди дерибанників Садовського знову балотуються. Так нам непощастило найбільше. У нас по округу йде голова тої депутатської групи “Спільна мета”, який мав на меті забудувати ліс.

На противагу Євстєфєєву у нашому окрузі кандидатом є одна моя сусідка – Людмила Буток.

Вона домоглася того, що ремонтують до кінця вулицю Залізничну. Нові обличчя робили для піару тільки центр. На нашому кінці Залізничної не так видно для піару роботу, я так розумію. Тепер, завдяки Ользі Матюшиній та Людмилі Буток ми нарешті будемо з дорогою. Те, чого Євстєфєєв не домігся за 5 років депутатства.

Без імені

Людмила Буток регулярно воює з правопорушниками, які на Залізничній злочинно палять сміття та гуму. Євстєфєєва ніколи не видно, коли у нас проблеми на Залізничній.

Без імені

Буток, на відміну від злидня-Євстєфєєва достатньо заробляє. Вона платить податки в місцевий бюджет. Працювала у КОДА та в КРУ Київської області. Відстоює наші права і бореться з драконівськими тарифами і за якісні послуги. У судовому порядку довела, що має заплатити на 19 тисяч (!!!!) менше за комунальні послуги, бо вони були надані неякісно. Хоче працювати в комісії з питань ЖКГ. Якщо такі люди будуть контролювати наші тарифи і якість послуг – я тільки за.

Є ще три кандидати. Двоє з них – немісцеві- безробітний Олексій Виговський та Володимир Бондаренко. Останній парашутист – представник “Атланту”. Тобто і Євстєфєєв і Бонадренко – представники одного поля ягоди – забудовники. Також йде на вибори Максим Заворотнюк. Він керівник ТОВ “ЄС ТРЕЙД”. Заступник голови ОСББ “Коцюбинське”.

Я прошу на виборах підтримати нашу сусідку Людмилу Буток, яка дійсно працює на благо громади і роботу якої видно.

(Редакція просить у будь-який спосіб поширити цю інформацію з-поміж коцюбинців).

БезымянныйАвторка: Галина Запольська, мешканка Залізничної

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539