Свавілля політика на Lexus-і в Ірпені – водія можуть позбавити прав

0

2 липня в Ірпені водій Лексуса на великій швидкості пронісся вулицею Северинівською  міста Ірпеня. Зі слів очевидців, машина ледь не збила дітей. Авто від удару об стовп перекинулося.

За кермом, як твердять у соцмережі, був Євген Колосенко. Чоловік з аналонічним прізвищем та ім’ям балотувався до Ірпінської міської ради від Громадянської позицій. За інформацією джерел “Громади Приірпіння” він може бути пов’язаний із забудовниками. Наразі редакція шукає підтвердженняй просить всіх кому відомо більше про цю особу надсилати інформацію на (pigmaliones@gmail.com ) .

“Мажор на позашляховику Lexus LX 470 (як стало пізніше відомо – це Евгений Колосенко ) знищив майже половину Северинівської вулиці. В стані алкогольного сп’яніння бухий мажор на швидкості понад 150 км/год., серед білого дня вирішив показати, на що здатна його крута автівка. Внаслідок чого було знищено декілька електричних опор. П’янюга ледь не вбив неповнолітніх дітей, які гралися в пісочницю біля свого двору. Мабуть ангел охоронець врятував життя дітям,” – пише у соцмережі Дмитро Онищенко.

“Після цього, за декілька хвилин приїхали його друзі і хотіли швиденько замінити номерні знаки, щоб не видати винуватця ДТП,” – додає Онищенко.

Без імені

Громада розшукує фото тих, хто приїхав змінити номерні знаки.

Без імені

Самовидці залишають коментарі у соцмережах.

Без імені

До ночі машина залишалася так на дорозі.

Без імені

Потім її повернули.

Без імені

Водій на фото, з слів очевидців – водій (праворуч). Він цілий і неушкоджений. У соцмережах його опізнали як Євгена Колосінцкого.

Без імені

“Ввечері проїздили місце дтп на вул. Северинівській. Те, що ДТП серйозна стало зрозуміло із великої кількості приватних автівок та людей, які зібралися поблизу. Перше, що побачили, це повністю розтрощений стовп, його уламки були розкидані по всій дорозі. Було видно оголену арматуру конструкції. Далі в шок ввік вигляд авто: машина лежала на даху, одне переднє колесо вивернуте, з машини витекла якась рідина. Але найбільшим шоком було побачити водія понівеченого авто. Він цілісінький та неушкоджений спілкувався по мобільному. Поліція в спілкуванні із людьми на місці ДТП виявляла явну прихильність до винного події,” – розповідає “Громаді Приірпіння” мешканка регіону Олена.

Без імені

“Люди говорили, що водій вже зателефонував кому треба, тому зараз так все оформлюється, щоб зам’яти справу. Також люди між собою говорили, що, окрім пакету із автономерами, із лексуса водій дістав “калаша” в пакеті і все це добро якийсь чолов’яга забрав з місця ДТП. Авто на евакуаторі відправили точно не на штрфмайданчик. Мотивували тим, що не  було постраждалих,” – додає Олена.

У Нацполіції переконують, що склали адмінпротоколи

“Було ДТП. Водій чи не впорався з керуванням, чи сталася технічна несправність. З’їхав з дороги, збив стовп, перевернувся. На водія склала 2 адмінпротоколи патрульна поліція. Один – за поруршення правил ДР за керування автомобілем в нетверезому стані. Йому загрожує штаф, а з огляду на зміни в законодавстві, то і позбавлення посвідчення водія направо керування,” – коментує “Громаді Приірпіння” прес-секретар Нацполіці Микола Жукович.

Tagged with:

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539