Матюшину суд відновив на посаді селищної голови (Документ)

0

Суддя Ірпінського суду Світлана Оладько задовольнила клопотання Ольги Матюшиної про забезпечення позову шляхом зупинення дії рішення Коцюбинської селищної ради про припинення повноважень Коцюбинської селищної голови Ольги Матюшиної. Також зупинена дія рішення про призначення в.о. обов’язків секретаря КСР Юлії Главацької.

“Ухвала є негайною до виконання. На мою думку, це абсолютно справедливе рішення, оскільки рішення КСР містять очевидні ознаки протиправності,” – наголошує юристка Наталія Коломієць, яка представляє інтереси Ольги Матюшиної в суді на громадських засадах.

Відповідна ухвала суду реєструється в селищній раді й відомості вносяться в держреєстр.

Безымянный

Громаду Коцюбинського вітає сусідня громада Бучі.

Безымянный

Нагадаємо, 8 квітня депутати КСР зчинили переворот і Юлія Главацька самопроголосилася селищною головою і в селищній раді виготовляла рішення з гербовою печаткою невідомого походження. Після первороту ВРУ на вимогу віче, організатори якого зібрали за 2 дні понад 1000 підписів, видала постанову, якою розпустила депутатів КСР. Вибори постановою Коцюбинського тервиборчкому призначили на 17 липня. Верховний Суд скасував постанову ВРУ, але виборчий процес, згідно з роз’ясненням Конституційного Суду, зупинити неможливо. Вибори 17 липня відбулися.

fff

Команда Матюшиної набрала 10 мандатів, що в 2,5 рази більше, ніж 9 місяців тому. Команда Нових облич, яка мала 17 мандатів частково втратила довіру виборців і отримала 11 мандатів. Загалом у раді 26 депутатів.

Tagged with:

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539