Вирубка на Яснополянській: яких результатів чекати від нового прокурора?

0

В продовження теми вирубки живих-здорових дубів у Бучі на Яснополянській, 11, в межах земель лісового фонду, – хочу повідомити, що сьогодні навідалась до Прокуратури міста Ірпеня з заявою про неправомірні дії забудовника.

Була приємно здивована зустріччю з новим прокурором, який тимчасово виконує обов’язки після усунення свого попередника від посади. Думала, просто зареєструю заяву й піду, але несподівано мене прокурор запросив в кабінет і прийняв особисто.

Перше враження було позитивним. Юрій Манелюк уважно ознайомився з моєю заявою.

Сказав, що він з Києва, не з чуток знає як захищати парки, сквери, прибережні зони, й хоче уважніше вивчити питання захисту державного лісового фонду в Бучі.

 

 

1

Ви не уявляєте як приємно це було чути! Дякую, Боже! Після питань попередника: “Що ви від мене хочете”, коли я йому телефонувала щодо вирубки на Пушкінській, або після тих дебатів з вічно “невповноваженою” припинити злочин поліцією, це просто як промінь сонця.

Нехай в такому дусі буде завжди!

Нагадаю, вирубка живих дерев почалася на Яснополянській весною цього року, тоді ми зверталися в поліцію Ірпеня, яка так і не внесла відомості до ЄРДР.

1

Чергова вирубка дубів на цій вулиці почалася кілька днів тому, власник не мав дозволів на зняття живих дерев.

1Авторка: Ірина Литвиненко, бучанка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539