Буча: Фірма депутата Паустовського охоронятиме дитячі заклади освіти?

0

Відділом освіти Бучанської міськради була закуплена послуга з охорони об’єктів “Тривожна кнопка” у ТОВ ОП “ЩИТ УКРАЇНИ”. Це сталося тоді як кілька разів була пограбована Бучанська школа № 5.

Про заключення нового договору з фірмою, що надає охоронні послуги, “Громаді Приірпіння” повідомив начальник відділу освіти Олег Цимбал. Він сказав, що так звана “тривожна кнопка” в навчальних закладах міста вже є, потрібно лише переукласти договір так як фірма, з якою відділ освіти співпрацював раніше, перестала надавати послуги з охорони.

На сайті Офіційному порталі публічних фінансів України можна побачити дві оплати з однаковою сумою 4725,00 грн., що разом становить 9 450,00 грн.

У призначені платежу двох різних транзакцій вказано один і той же договір №40 та – акт №1 від 15 лютого 2017.

У  Єдиному державний реєстр юридичних осіб серед засновників ТОВ ОП “ЩИТ УКРАЇНИ” значиться депутат Бучанської ради від партії УКРОП Дмитро Паустовський.

Чи є довіра до цієї людини у мешканців Бучі – велике питання. Також цікаво, з-поміж яких організацій обирали охоронців для шкільного майна й безпеки дітей.

Нагадаю, Паустовський активний учасник акцій, організованих Бучанською владою на захист мера Бучі Анатолія Федорука, якого ГПУ підозрює у розкраданні державного майна в особливо ведликих розмірах.

Разом з іншими бучанськими депутатами та родичами Федорука, Паустовський перекривав Варшавську трасу в районі Гостомеля, коли справу Федорука розглядали в судах.

1

Паустовський підтримував мера Бучі та секретаря Бучанської ради Василя Олексюка під стінами ГПУ, коли тих допитували.

Як повідомляв депутат Бучанської ради від “Партії захисників вітчизни” Андрій Подкідишев, Паустовський був серед тих депутатів, які голосували за виділення землі в Бучі в межах земель лісового фонду на підставних осіб та отримав за це голосування гроші.

Він також є одним з засновників ГО “СБУ Рубіж”, яка зареєстрована в Бучі. Ця організація вимагала землю в лісі сусіднього населеного пункту – Гостомелі, який було незаконно передано під забудову. Його ім`я та адреса збігаються з зазначеними у списку заяв на виділення земельної ділянки в Гостомелі для будівництва та обслуговування будинку.

Окрім цього, Паустовський відомий тим, що від імені ТОВ ОП “ЩИТ УКРАЇНИ” виступав на захист ірпінських забудовників, які незаконно намагалися забудувати ділянку, вкриту соснами та дубами.

 Авторка: Ольга Продан, бучанка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539