Коцюбинське: як депутат-злидень Назарук назбирав на 2 квартири в новобудові?

0

За 2016 рік депутат КСР Павло Назарук заробив 27 тисяч гривень. Дружина представника Нових облич Тетяна Назарук задекларувала майже 140 тисяч доходу. Донька Анастасія отримала 4 тис грн стипендії. Це всі доходи депутатського сімейства.

Нагадаємо, що в Назарука у 2014 році були задекларовані злиденні доходи. Сума задекларованого доходу на члена сім’ї була нижчою, аніж прожитковий мінімум.

Без імені

Після публікації про злиденні доходи, настпуного 2015 року депутат показав дохід сім’ї який становив 185 тисяч гривень. Це були надходження переважно від підприємницької діяльності дружини. Зарплата Назарука, на утриманні якого 2 дітей, і тоді становила менше 26 тисяч гривень. Відповідно рвень доходів депутата досить низький.

При таких доходах сім’я заощадила, як засвідчує декларація за 2016 рік, 90 тисяч гривень. Більше того в декларації фігурують два об’єкти незавершеного будівництва в Коцюбинсьому – це квартири. Єдиний ЖК, який будує квартири, і на момент 2016 року не заваершив будівництво – це “Атлант”. Одну квартиру оформили на сина, а іншу на доньку.

Ціна за квардратний метр в ЖК “Атлант” сягає 11 тисяч гривень. Тобто для дітей Назаруки інвестували в 155 м2. За такою ціною сума метражу становитиме понад 1 мільйон 700 тис м2.

Назарук є кінцевим беніфіціаром у господарському товаристві ТОВ ВП “Прогрес”. Зареєстроване воно в селищі за адресою Залізнична,2.  Заснував це ТОВ разом з двома киянками Світланою Синявська та Анною Синявською. Підприємство торгує деревиною, будматеріалами. Депутат свого часу вніс 141 тисячу гривень до статутного фонду, який загалом складає  260 тис грн, сформований у 2004 році. Земельна ділянка у селищі Коцюбинське майже 1000 м2 у власності депутата з 2004 року.

У Коцюбинському дружина депутата має дві квартири площею 53 м2 та 60 м2.  Дружина має 60 м2 землі та ларь площею майже 26 м2 та швидко розбірна металева конструкція 729 м2.

Відповідно в голови земельної комісії депутата Назарука є конфлікт інтересів, оскільки його родина має ділянки і веде бізнес на землі селища Коцюбинське.

Жінка отримала ділянку у власність в 2012 році в Житомирській області (Малинський район) – 2000 м2. Там само з 1995 року у дружина депутата є будинок площею 40 м2.

У 2015 році дружина депутата стала власником Fiat Doble 2007 року випуску. Вартітсь майна на момент оформлення не вказана.

Депутат Назарук став відомий тим, що під час сесійного засідання заламав руку селищній голові Ользі Матюшиній 9 лютого 2016 року. Підозра досі не вручена.

Результат пошуку зображень за запитом "заламав руку site:kotsubynske.com.ua" Нагадаємо, “Громада Приірпіння” оприлюднила аналіз декларацій селищної голови Коцюбинського Ольги Матюшиної, депутата КСР Владислава Євстєфєєва, депутатки КСР голови бюджетної комісії Людмили Узерчук та голови комісії ЖКГ Олександри Куцан. Також на сайті можна ознайомитися з деклараціями голови фракції БПП в Ірпінській міській раді Марії Шевченко та депутата від Нових облич ІМР Богдана Слюсаренка. Сім’я мера Ірпеня Володимира Карплюка придбала торік 2 будинки за 9 тисяч доларів. 

4 депутатів Ірпінської міськради не подали декларації. Деякі депутати Бучанської міської ради дізналися про те, що вони, тим що не подали декларації, порушили закон від руху ЧЕСНО.

Депутататм місьцевих рад, які не встигли подати е-декларації на сайт НАЗК до 1 травня 2017 року може загрожувати як адміністартивна, так і кримінальна відповідальність.

Фото на кавері з соцмережі Facebook.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539