Міжусобні війни: Маляренко твердить, що кримінальна справа – замовлення Карплюка

0

Екс-очільнику відділу освіти Ірпеня нібито загрожує 12 років ув’язнення. Ця інформація з’явилася на сайті “Правда Ірпеня”, який входить до медіа-імперії Володимира Карплюка.

У новині йдеться про те, що Маляренка “підозрюють у привласненні та розтраті комунального майна” без посилання на першоджерело.

Редакція “Громади Приірпіння” поцікавилася в Києво-Святошинській прокуратурі щодо справи, яка порушена. Правоохоронці повідомили, що поки коментувати щось зарано.

“Провадження зареєстроване. Ведуться слідчі дії, звідки інформація у цього сайту, мені не відомо. Поки ще нема чого коментувати. Ще не була проведена виїмка документів”, – повідомив “Громаді Приірпіння” прокурор Ірпінського відділу Києво-Святошинської прокуратури Максим Роговенко.

Ярослав Маляренко, який колись очолював управління освіти Ірпеня, переконанує, що це замовлення проти нього.

“Про те, що відкрите провадження я дізнався з сайту, підконтрольного Карплюку. Що можу сказати? Мені нема чого приховувати і нема чого боятися. Мене перевіряли КРУ й якби щось було, то знайшли б уже давно. Я переконаний, що дане провадження – це справа рук Карплюка, це його помста за те, що я пішов працювати в “Погляд” й співпрацюю з Олексієм Зіневичем“.

Нагадаємо, конфлікт між Карплюком та власником “Бесту” Зіневичем загострився на сесії Ірпінської ради 18 травня. Тоді, провладній більшості заледве вистачило голосів аби протягнути свої бізнес-питання. Карплюк привселюдно, але без доказів, звинуватив Зіневича у фінансуванні деяких депутатів міськради, аби вони перейшли в опозицію.

Нагадаємо, що в Управлінні освіти Ірпеня з’явився новий керівник Ганна Король. Після того, як стався скандальний випадок, коли дитину в садку облили гарячим супом і при цьому не викликали швидку, джерела “Громади Приірпіння” повідомили, що Король на цю посаду, яку колись обіймав Маляренко, лобіював саме Карплюк. Він, попри застереження ОДА, наголосив, що це його особиста зона відповідальності.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539