Главацька на суд прийшла з квітами

0

Засідання щодо перевищення службових повноважень екс-секретарем Коцюбинської ради Юлією Главацькою перенесли. Помічниця судді Валерія Линника повідомила, що він розглядає в цей час іншу справу й перебуває у нарадчій кімнаті.

На засідання самопроголошена селищна голова Главацька прийшла з букетом квітів, у супроводі адвокатів. Вже після виходу з суду до Главацької приєдналася депутатка Коцюбинської селищної ради від Нових облия Катерина Корбут-Ющенко.

Главацька відверталася від журналістів, які намагалися її сфотографувати.

Нагадаємо, на минулому засіданні Главацьку підтримували депутати Коцюбинської ради Катерина Корбут-Ющенко, Людмила Узерчук, Сергій Даніш та депутат Ірпінської ради Богдан Слюсаренко. На підтримку до суду у справі заступника міського голови Ірпеня Дмитра Христюка зібрали значно більше депутатів та політиків.

“Про справу Главацької ми дізналися випадково, коли подивилися на розклад засідань в суді. Ми прийшли “підтримати” секретаря ради Юрія Денисенка, якого мали судити о 9:10. Самопроголошена голова Главацька, побачивши активістів та журналістів в приміщенні суду, почала обзивати всіх клоунами й нервово сміятися. Мабуть, зустріч з нами для неї була несподіванкою”, – розповідає депутат Київської обласної ради Ігор Домбровський.

“Коли ми почули, що справу перенесли аж на 31 жовтня, склалося враження, що Ірпінський суд не поспішає судити Главацьку“, – додає Домбровський.

Нагадаємо, Юлії Главацькій вручили підозру у березні 2017 року. Їй інкремінують ч. ч. 1, 3, 4 ст. 358 (підроблення та використання офіційний документів та печаток) КК України та ч.1 ст. 366 (службове підроблення)  КК України.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539