Кияни перекривають трасу від ірпінців бетонними блоками

2

Мешканці столичного району Новобіличі перегородили проїзд по вул. Обухівській. Це коротка дорога до метро Академмістечко.

“Жителі приватного сектора та однієї висотки поставили бетонні блоки на проїзній частині вулиці. Їм заважає потік машин із Ірпеня. У години-пік із Приірпіння люди їдуть на роботу. Після ремонту дороги тут рух пожвавішав… Поміж гучними суперечками різних сторін, було зрозуміло, що ті, хто перекрив дорогу, ні за яких обставин не хочуть, аби рух було відновлено. Мовляв, щодня тисячі автівок з Ірпеня і Приірпіння проїжджають повз їхній будинок, це завдає їм дискомфорту”, – пише у своїй колонці  на “Громаді Київщини” Олександр Аронець, мешканець Новобіличів.

Перекриття ділянки це лише наслідок давньої проблеми – незавершеної транспортної розв’язки ірпінської дороги. Чиновники “зекономили” кошти та недобудували частину дороги до вулиці Робітничої. Тому тепер транспорт курсує через серце спального району. Для порівняння, вже зараз кількість автівок з Ірпеня така ж як з Борисполя та Броварів, які в’їжджають до Києва по великих автомагістралях. Також не зроблено розв’язки біля станції Новобіличі. Саме сюди мають дотягнути червону гілку метро“, – наголошує Аронець.

Голова транспортної комісії смт Коцюбинське, мешканці якого вулицею Робітичою добраються до Києва, Олександра Куцан так коментує ситуацію, що склалася:

“Безглуде рішення депутатів Ірпеня і мера Карплюка забудувати місто без створення робочих місць, садків та шкіл спричинило те, що місто розлослося і їздять ірпінці на роботу, в садки, школи до Києва. Дорога з Ірпеня виходить на спальні райони і мешканців столиці це не влаштовує, як і те, що мешканці Приірпіння створюють додаткове навантаження на садки та школи.”

“У Коцюбинському через недолуге рішення без розбудови інфраструктури побудувати висотки “Атланту”. Ми вже маємо проблеми з поворотом на окружну. Два роки просимо ОДА розширити виїзд, щоб зробити поворот. І це ще масив не повністю заселений. Тепер, якщо потік транспорту з Ірпеня виведуть на Робітничу, то і у нас будуть тисняви, бо пропускна спроможність Робітничої нічим не краща, ніж дорога через спальні райони”, – резюмує Куцан.

2 коментарі

  1. Ігор Кравченко 28 Грудня 2017 at 21:37

    Пора відновити прописку!!! Нема прописки в Киеві-нема роботи!!! Нехай видобувають Ірпінську мін.воду!!!

  2. быдляка конченного игоря кравченко прописать на кладбище 6 Січня 2018 at 12:15

    а может тебя уже пора повесить!!! нечего тебе гадить на земле!!! пора тебя на ближайшем кладбище прописать!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539