У Ірпінській міській раді обшуки через Центральний парк

0

Силовики пройшли в приміщення Ірпінської міськради й зайняли 3 поверх. До дверей підступили представники Нових облич.

“На 3 поверсі був представник прокуратури. Там була виїмкка документів. Йшли з болгаркою для того, щоб зрізати двері. З сторони сходів були представники міськради – депутати, зокрема Плешко. Вони питали, що тут роблять правоохоронці, вимагали документи. Казали, що на заступника міського голови Ірпеня Лідію Михальченко нібито напали і вона в лікарні. Карплюка не було. Бачила депутатку Коцюбинського Юлію Главацьку з дитиною”, – коментує очевидиця “Громаді Приірпіння”.

Фото Зоря Приірпіння

У прокуратурі Ірпеня підтвердили редакції, що обшуки проводяться у зв’язку з ремонтом парку Центральний, який Карплюк відкривав разом з Юлею Тимошенко.

Попри те, що Карплюка немає, на його сторінці з’явився пост.

“Роботи з благоустрою парку зараховували як пайову участь забудовникам. Зокрема понад 1,5 млн зарахували забудовникам з Нових облич Мирончуку та Оверку. І майже по 1,5 млн зарахували Олександру Пікулику. Це я дізнався на бюджетній сесії у грудні 2016 року, також 900 тис зарахували ЖБК “ГрандВілласУкраїна”, – коментує депутат-“свободівець” ІМР Богдан Мельничук.

“А зараз у грудні знову вносили зміни і на клумби витратили 5,5 млн грн. Це неприпустимі витрати з бюджету, коли у нас на такому слабкому рівні забезпечення освіти та медицини”, – додає Мельничук.

“Громада Приірпіння” стежить за ситуацією в раді й оперативно інформуватиме читачів.

Нагадаємо, проти Нового року прокурор області вручив меру Ірпеня другу підозру і той втік. До того підозри отримали заступники мера Ірпеня екс-регіонал Дмитро Христюк і Лідія Михальченко. Вони підписували договори з ФОП-ом-мерцем. Карплюк після вручення другої підозри переніс бюджетну сесію й пішов терміново у відпустку. На бюджетній сесії та на сесійному засіданні, яке відбулося після Нового року головувала депутатка Нових облич Анастасія Попсуй. Секретаря Ірпінська міська рада за відсутності Карплюка не обирає.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539