Карплюк чекає в суді на запобіжний захід (оновлено)

0

Запобіжний захід для мера Ірпеня мають обирати найближчим часом в Печерському суді. Це стосується першої  підозри Карплюку щодо загибелі людини на будівництві.

Запобіжний захід щодо другої підозри стосовно організації злочинного угрупування, яку політику оголосив Дмитро Чібісов, досі не обраний.

Інтереси Володимира Карплюка представляє адвокат Леонід Танцюра, який балотувався до облради від партії “Наш край” і раніше представляв інтереси мера Коцюбинського – екс-регіонала Вадима Садовського.

Підтримати мера Ірпеня прийшов медіаконсультант Сандея Аделаджі та один з керівників партії “Нові обличчя” Петро Щербина.

Зранку 23 січня відбулося судове засідання у іншій справі. В інтересах колишньої дружини мера Ірпеня Лариси Карплюк адвокат і екс-депутат облради Леонід Танцюра клопотав, аби суд зняв арешт на майно екс-дружини.

Засідання суду не відбулося, Карплюк зі Щербиною після спілкування з прокурором, залишили приміщення суду.

Нагадаємо, мер Ірпеня розлучився рік тому, до того, як йому вручили підозри й після того, як підозри отримав його кум – мер Бучі екс-регіонал Анатолій Федорук. Однією з версій розлучення була спроба вберегти майно у разі судових позовів прокуратури.  Примітно, що адвокат у розлучених Лариси Карплюк та Володимира Карплюка – один і той самий.

Як відомо, Карплюк був у відпустці більше місяця. В перший робочий день після відпустки він поїхав не на своє робоче місце в раду, а до прокуратури Київської області, щоб побачити Дмитра Чібісова.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539