Фото “Хонди” секретаря Ірпінської ради, купленої за 30 тис. грн.

1

Мешканці Ірпеня надіслали до редакції “Громади Приірпіння” фото автомобілю Анастасії Попсуй (яка змінила прізвище на Заблоцька) .

Це Honda CR-V, яку депутатка від “Нових облич” і новообрана секретарка Ірпінської ради Попсуй, якщо вірити її декларації, придбала за 30 тис. грн.

На цьому авто політик із злиденними доходами їздить на роботу. Фото було зроблене 16 лютого біля приміщення міськради.

“Мені як автовласнику було дуже цікаво, що то за Honda CR-V, яка коштує трішечки більше 1000$. Бо зовсім недавно мені пропонували таку саму модель, але білого кольору та майже за 10.000$. І ось сьогодні я саме побачив, як секретар ради Попсуй виходить з сріблястої Honda CR-V. На жаль, не встиг її спитати, де саме можна придбати автівку на українських номерах в такому стані (ззовні дуже добре виглядає) та за таку ціну”, – розповідає ірпінець, що надіслав фото редакції.

Автомобіль має номерні знаки, що вказують на київську реєстрацію.

У витягу з бази ДАЇ вказано, що автомобіль було зареєстровано 3 лютого 2017 року.

“Від себе можу додати, що така автівка бере до 10 л. бензину”, – додає мешканець Ірпеня.

На сайті оголошень таке авто коштує щонайменше удесятеро більше.

Як відомо, за  минулий рік Попсуй заробила дещо більше 22 тисяч гривень як працівник Благодійного Фонду “Фонд громади Приірпіння”.

25 січня вона отримала нову роботу. Депутати її обрали на посаду секретаря Ірпінської міської ради. Це відбулося одразу після того, як Попсуй взяла участь у акції під прокуратурою.

Вона наручниками прикувалася до соратників з партії “Нові обличчя”. Депутатка виступає на захист мера Ірпеня Володимира Карплюка, якому прокуратура вручила дві підозри.

Попередній секретар Ірпінської міськрди Юрій Денисенко пішов на посаду заступника голови ОДА. Саме він на посаді секретаря ради не надавав руху ЧЕСНО дані про відвідуваність депутатів.

1 Comment

  1. Анонім 16 Лютого 2018 at 15:13

    Отличная фамилия ПОПОСУЙ!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539