Навіщо Орловська позивається до держреєстратора Ірпеня?

1

Коцюбинчанка Олена Орлівська позивається до державного реєстратора Ірпінського виконкому Тетяни Бондарчук.

Саме ця реєстраторка незаконно внесла в реєстр замість законно обраної голови Коцюбинського Ольги Матюшиної депутата Миколу Єременка.

Останній разом з Мінюстом у справі виступають третьою стороною.

Тема позову на сайті Судова влада вказана коротко: “про зобов’язання вчинити певні дії”.

Мешканці Коцюбинського не вірять в добрі наміри соратниці Єременка Орловської й переконані, що таким чином “Нові обличчя” намагаються через суд легалізувати Єременка на посаді в.о. голови.

“Насправді, це доволі розповсюджена практика серед юристів. Якщо дуже треба встановити якісь обставини, чи факти, подається фіктивний позов до суду про нібито існуючий спір між цими сторонами і або навмисне визнається, або навмисне програється. Залежить від того, який потрібен результат. Власне так, на мою думку, зробили представники “Нових облич”. Подали позов від мешканки селища Орлівської до реєстратора, яка здійнила реєстраційну дію по заміні керівника з Матюшиної на Єременко“, – коментує позов юристка Наталія Коломієць.

У соцмережі facebook Коломієць жартує, що громада допоможе Орловській перемогти в суді.

“Припускаю, що в цьому позові вона нібито не погоджується з діями реєстратора. Але оскільки її права взагалі не порушені, то вона звичайно ж програє цей позов. І Єременко, який в цій справі є третьою особою буде мати факт, встановлений судом, про те, що він лєґітимний в.о. голови. І коли Матюшина буде судитися з опонентами, він принесе це рішення суду і буде ним махати як доведеним фактом”, – додає Коломієць.

Редакція “Громади Приірпіння” готова опублікувати коментар Орловської з приводу її позову до держреєстратора.

Нагадємо, жінки з Коцюбинського були неодноразово помічені на сесіях Ірпінської ради та судах з плакатами, їх назвали “коцюбинським десантом”. З плакатом бачили й коцюбинчанку Орловську на сесіях в Ірпені.

Користувачі соцмережі жартують, що краще купити разово тримач для плакатів, ніж щоразу платити гроші одним і тим самим жіночкам.

1 Comment

  1. Паламарчук Володимир 23 Березня 2018 at 08:25

    Не знаю Орловської, але підтримати її позов прийшов би хоча б тому, що дійсно, дії реєстратора були протизаконні. Звичайно, якщо НО знайдуть хорошого юриста, а вони це можуть зробити, “потрібного” суддю – і це їм по силам! вони таки можуть довести справу до програшу Орловської і тоді Колясик буде легитимізований. Саме тому слід її підтримати і допомогти виграти!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539