Куди подівся електромобіль з символікою Бучанської ради?

0

Бучанці цікавляться, куди подівся електромобіль, ключі від якого вручили меру Бучі Анатолію Федоруку два роки тому.

Мешканець Бучі Олександр Чупровський написав до Бучанської ради запит через сайт “Доступ до правди” й попросив пояснити, де можна побачити згаданий автомобіль.

Відповідь надав начальник Бучанського УЖКГ Володимир Кравчук. Він запевнив, що ніякого дарування автомобілю не було, а була “позичка транспортного засобу” на нібито безоплатній основі.

Як зазначає Кравчук, між КП “Бучанське УЖКГ” та ТОВ “Екобудсистем” було укладено договір позички транспортного засобу марки Ніссан Ліф з метою популяризації електромобілів. У Бучі транспортний засіб експлуатували більше місяця.

Примітно, що на офіційній сторінці Бучанської міської ради в соцмережі facebook жодного слова про те, що автомобіль передали в рамках рекламної кампанії лише на місяць не було.


“По електромобілю дуже незрозуміла ситуація. Тут явно щось не так. Якщо вірити тому, що відповів Кравчук, то по-перше, ТОВ “Екобудсистем” взагалі не займається продажем електромобілів. По-друге, по документах, ним користувалися у Бучі трохи більше місяця. То навіщо було вішати на нього номерні знаки та обклеювати символікою Бучанської ради? І головне питання – за чий рахунок був бенкет?”, – розмірковує Олександр Чупровський.

“Я думаю, що все було інакше. Ця контора займається саме тим, що може будувати зарядні станції для електромобілів. Скоріш за все, це був хабар, але потім Федорук не виділив ділянки чи не захотів сплачувати гроші за ці станції і на цьому все скінчилося. Вони певно не так зрозуміли один іншого, а зарядні станції для електромобілів у бучі так і не з’явилися”, – додає Чупровський.

 

Фото: Бучанська міська рада. Офіційна сторінка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539