На що депутатка Юлія Главацька витратила менш ніж за 2 місяці понад півмільйона?

0

Депутатка Нових облич Коцюбинської селищної ради Юлія Главацька продала квартиру в Києві за 680 000 грн. Це сталося в листопаді місяці 2017 року. Про це свідчить декларація політика на сайті НАЗК.

З огляду на те, що в декларації за 2017 рік у Юлії Главацької зникла столична квартира площею 46,2 м2, то продала депутатка саме її. Один метр столичної квартири вона оцінила у дещо менше 15 000 грн.

Квартиру придбав Махмудов Арабхан Мусеіб Огли. Людина з ідентичним прізвищем та ім’ям значиться як мешканець Луганська. 

З огляду на те, що зміни в декларацію внесені 23 листопада, це значить, що квартиру мали б продати саме в листопаді місяці, оскільки закон дає 10 днів на внесення суттєвих змін.

Главацька не декларує заощаджень і не здійснила жодної дорогої покупки – рухомого чи нерухомого майна. Таким чином ці гроші до кінця року мали б бути витрачені малими сумами. В середньому за день депутатка мала б витрачати 13 000 грн. Це за умови, якщо в неї на руках залишилася мінімальна сума, яка не підлягає декларуванню – приблизно 80 000 грн.

Зауважимо, що Главацька отримала в Ірпінському ЦНАПі, куди її влаштували на роботу після перевороту в Коцюбинському в 2016 році, дохід за 2017 рік, який становить дещо більше 56 000 грн.

У декларації за 2017 рік зникла мати депутатки, яка працює вчителем у школі № 18. Але з’явилася донька – Анна Олександрівна Слободянюк, яка народилася у березні 2017 року – настпуний рік після перевороту. На доньку від держави Главацька отримала менше 20 тисяч гривень.

Таким чином на кожного з членів сім’ї Главацька має приблизно десь 3 000 гривень на місяць. Аліментів депутатка не отримує.

За ці кошти вона платить комунальні послуги за 2 квартири, які розташовані в Коцюбинському та Ірпені та обслуговує й заправляє авто Honda Accord 2008 року випуску.

Нагадаємо, Юлії Главацькій вручили підозру у зв’язку з переворотом влади в селищі Коцюбинське, який мав місце у квітні 2016 року. Зараз її судять за кримінальне правопорушення. З незначним рівнем доходів самопроголошену голову Коцюбинського у суді представляють троє адвокатів.

Декларацію за 2014 рік Главацька подавала двічі. У тому варіанті, який надійшов до ТВК значилися подарунки і призи у розмірі майже 100 000 грн. 

Партійна соратниця Главацької – голова бюджтної комісії Людмила Узерчук після звільнення з Ірпінського виконкому, не може знайти собі роботу, де їй би платили такі гроші, яких хоче депутатка.

Депутатка-злидень КСР від “Нових облич” Катерина Ющенко-Корбут живе на секретній квартирі, яку не декларуєта на рік з трьома дітьми має всього 6 500 доходу. Голова фракції “Нові обличчя”в КСР Сергій Даніш має 60 тис грн річного доходу і при цьому партійці твердять, що він дарує телевізори, стає спонсором Діда Мороза та кладе плитку поблизу церкви.

Дерибанник Біличнського лісу Владислав Євстєфєєв з доходом 17 000 грн на рік став мільйонером та лендлордом.

Самопроголошений голова депутат Микола Єременко не задекларував жодної гривні доходу і при цьому їздив відпочивати в Хургаду та Карпати. У травні 2018 року його СБУ затримало і звинувачує у хабарництві. Правоохоронці твердять Єременко та інші депутати вимашали в селищної глови гроші за те, що підтримають голосування за бюджет.

Депутат-самовисуванець Олексадр Хвсотенко, якого двічі намагалися відкликати виборці, за рівнем доходів живе за межею бідності. У декларації дерибанник Біличанського лісу приховував свої магазини та нежитлове приміщення.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539