У Бучі провели квест для малечі у стилі Minecraft

0

Літо – пора відпочинку та розваг. Батьки шукають де і як оздоровити чи просто знайти хорошу компанію своїм дітлахам. Так і ми зі старшим сином, якого звуть Михайло, думали, як організувати дозвілля своєї родини і залучити до активності діток зі спільними інтересами.

Окрім того, Міша, закінчивши 9 клас, шукав собі літній підробіток, щоб зібрати кошти на фотоапарат.

Врахувавши бажання старших та менших, мені вдалося зібрати групу по інтересам, а їм – покрафтити в парку “з олівцями” в Бучі.

 

Як би ми до цього не ставились, зростаюче покоління живе гаджетами і захоплюється віртуальними іграми. Однією з таких улюблених і популярних ігор є Minecraft.

Хотілося організувати дітям активність так, щоб вони порухалися, “розім’яли” мізки і, головне, щоб це було із задоволенням.

Міша розробив програму квеста зі спільним завданням для дитячої групи, яка мала об’єднатися в команду і виконати його. Звісно, на практиці це було трохи складніше, ніж ми собі уявляли, але завдання було виконано, результат досягнуто – кожен збудував, що мав збудувати.

До того ж дітлахам сподобалося поєднувати віртуальний світ з реальним, вони були задоволені, що можуть застосувати свої знання. Їм потрібно було проявити свою ерудованість у грі, побігати у пошуках ресурсів і розшифрувати кілька послань “Матінки природи”. Півтори години пролетіли, як 5 хвилин. В кінці на всіх чекав солодкий сюрприз – морозиво Minecraft.

За відгуками і проханням малечі Міша готує наступний квест, програма якого міститиме завдання з орієнтування на місцевості.

Для тих, хто хотів, але не зміг та не був на попередньому заході, також запрошуємо до участі. За подробицями пишіть у приват чи за номером телефону 066 427 59 81.

Авторка: Ольга Продан, бучанка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539