У “портовому місті Ірпінь” сміттєвоз на євробляхах

0

Мешканці Ірпеня помітили в місті незвичний сміттєвоз. На ньому були польські номери. Техніку вдалося сфотографувати на вулиці Новоскольська.

Світлини в соцмережі Facebook розмістив Костянтин Лохвицький:

“Любителям президентских реформ посвящается… Идешь ты себе спокойно za papierosem и тут… O Kurwa!!! “Бляхомусоровоз” Я поначалу думал – глаз подвел, а нет… А теперь серьезно. Вопрос к знатокам, какие перспективы? На Ваш выбор Володимир Карплюк Дмитрий Христюк Anastasiia Popsuy : 1. Растаможим мусоровоз. 2. Пущай катается, менты не остановят. 3. После 175 дней заплатим 8500, выгоним и продадим в Польше”, – пише мешканець Ірпеня.

Поки активісти з’ясовують, кому належить авто і хто вивозить сміття.

“Якщо сміттєвоз-євробляха – то це нонсенс. Звідти машини йдуть, коли машини відпрацювали і коли треба в їхній ремонт вкладати гроші. Така техніка для потреб громади має бути нова, бо тратити на ремонт – це накладно. Це закладається в тариф людям за вивезення сміття. Ми в Коцюбинському три роки просимо новий сміттєвоз, вже вивозили на сесії стару техніку під Будинок культури. Я навіть зробив відеоекскурсію для того, щоб всі бачили, чим працюють комунальники. Депутатська більшість, яку представляє партія “Нові обличчя” проблеми на жаль не бачить”, – наголошує член депутатської комісії з питань ЖКГ Коцюбинської селищної ради Олександр Ковальчук.

Нагадаємо, депутати Коцюбинської селищної ради на бюджетній сесії кілька років поспіль не виділяють кошти на придбання сміттєвозу та трактора для очищення доріг від снігу. 

У Ірпені на псевдогромадських слуханнях під головуванням екс-мера Ірпеня Карплюка винесли на розгляд генплан міста, який був списаний з генплану Очакова. У документі йшлося про те, що Ірпінь має вихід до моря.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539